IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, June 28, 2012

Syamil Iman bersama Lego

Lego tu nama brand kan
tp nama mainan ni ape ek??
hehee kite mesti nk panggil lego gak kan
ke mmg nama dia lego?? -__-


skrg ni terasa sgt la tak cukup masa nk main ngan iman kalo weekdays :(
abistu smp umah da maghrib..kocoh2 mandi segala, tup2 da kul 8 lebih

aku ni mmg kul 9 da naik katil ready nk krooh kroohh
Iman pn mmg jenis tido awal..
ada ari tu aku tgk Masterchef  kul 9 start kan
kul 9 lebih gitu iman tarik tangan aku ajak naik bilik
huhu...mmg xde chan la nk tgk TV malam2 mcm dulu


tapi bile dpt balik awal sket cth mcm ttibe jalan clear xjem
wahhh miracle ok kalo tak jem
bleh la lps maghrib tu lepak sat ngan kenit main2 dulu..
tgk dia pn hepi ada org melayan dia..





tgk rambut Iman time ni kelakar la plak
hahahaa rambut dia menurun Syarul
lurus lembut..so mmg xbleh buat rambut pacak segala

rambut aku, jgn di tanya...kasar kejung!!!
hahahaa

ohhhh rindu kat kenit ni sgt2!!!
pagi tadi xmo bangun gi skool...kejut2 x bangun2
menurun Papa nampak..hahahaa


*entry kedua hari khamis*

5 comments:

♥cikmOt♥ said...

tetiba rindu kat anak2 jugak...
ate feeling mak2 kan...
cam berjauhan lama sangat...hehehe

Gieyana said...

bestnyer tgk Imanmain..ko bwdier g Legoland beb nnt..tp mahal benor tiketnyer kan..haizzz!

Falsya said...

sekali tgk anak ko nie mcm org cina pun ado..hehehe..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

ym pn belikn lego juga utk yayan last week, suke sgt dier!diusungnya kehulu ke hilur, sbo jelah.bebudak mmg suka klo kita lyn diorang maen kn?:-)

Dee said...

entahlah..mmg semua orang panggil pun lego kan...tunggu legoland kat JB siap..sure iman suka..