IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, June 22, 2012

Celebrate birthday tokey UpTown Sri Gombak

Morning!!!!
lupa plak nk cerita pasal bday adik aku (Ejam) ni
bday dia 17/6 aritu 
tapi sabtu malam tu da start celebrate kt umah mama

Bday cake yang shedappp
:)


ini la birthday boy
Mohd Shariel Nizam (Ejam)



da abis kt rumah mama, iman pn da sleep dgn tokma
aku ngan syarul + Mai kuar ronggeng kt Uptown sri gombak :)
Jom makan sup gearbox


sedap sgt sup sini...murah gearbox ni
RM15.00 jek :)
puas la kokak lemak2 kt tulang tu


sebenarnye dtg sini sbb nak buat surprise bday kul 12 malam kt ejam
ops lupa plak nk btau, ejam mmg ade booth kt uptown sini
kot2 korang pegi, singgah la kedai dia, ada jual macam2 perfume kete


muka tokey yang happy :D

alahaiii gambar watie xde plak :(
wife dia la pny idea ni..siap DJ uptown tu pasang lagu bday lagi..hehee

Ejam, akak doakan ejam dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan
dalam bisnes ni, jangan give up ok..terus berusaha insya Allah Ejam berjaya dgn cita2 ejam

*lupa nk tny ejam nk hadiah ape :)*

ok nak tau ejam jual ape, bleh klik kedai online dia: http://www.edarsemua.blogspot.com/#



eh eh...terselit plak muka budak masyam umi ni
hehee rindu Iman :(


*entry pertama hari jumaat* 

6 comments:

mama tisya said...

aku pn tk pernh pegi lg uptown sri gombak..hehe..

SURIA AMANDA said...

sama la..x pernah lagi pi uptown...

♥cikmOt♥ said...

eh kim salam kat adik ko bleh...lalala

mama_umar_maryam said...

HB utk adek ko,glemer 1 uptown nyanyi lg sebeday,hehe

bada said...

HB adik syana :) cantik kek, sedap x?

cik helena said...

Hb ejam.hekhek