IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, June 21, 2012

Hari Sukan ~ Iman Menang!!!!!

Morning!!!

ari tu kan ada aku up pasal hari sukan iman kan??
pastu mmg kitorg balik awal, sbb iman meragam ngantuk nak susu la
so dr nk seksa mental budak tu baik kitorg chow jek

rupenye Syamil Iman dapat no 3 ok
hahahaa yang lari kutip gula2 tu

mmg la rasa ralat sbb kalo tak bleh iman amik hadiah sendiri kan
tp xpe la, thn depan ada lagi :)

ni Mak Long dia yg tlg amikkan
kebetulan cousin iman pn sekolah sama

wah wah...banyak nye jajan
kurang gemor aku benor nye..hahaa baik xdpt pn xpe la kalo hadiahnye jajan gini kan


tapi tang bakul hijau bawah tu mak loiikeeee..hahhaa
tp da katanye hadiah dia kan..terbabas la sket kopok tu dia ngappp

rindunye kat kenit ni pepagi ni
smlm dok main ngan dia b4 tido, tp rasa x puas jek :(
cepat la weekend...


*entry pertama hari khamis*

11 comments:

♥ Wina ♥ said...

wah tahniah Iman!

larat ke nak angkat hadiah tu? ;-)

mama tisya said...

tahniah iman...iman lari kutip or ibunye tlg kutip sama gula2 tu..ehehehe

Cik Rongoks said...

budak, kalau dapat jajan memang happy la diorang ^^

Falsya said...

yeayy!!..congrats iman!!..comel iman tau..syana, ko duk sri gombak nyeah..pattern umah ko mcm umah aku jer..hehehe.

*SiRibenMerah said...

yeayy.. gudjob iman...well done..

POSH76 said...

pandai iman main sport yer...good job & congrate...

syanasaid said...

tq aunties
pasya..aku dok puncak alam :)

ieda said...

amboii imannn
tahniahhh
kemain suke dpt hamper haaa
macam zahrien lahh
hamper tapaware layieee ;)

SURIA AMANDA said...

yeayyyyy...dpt hadiah...budak2 mmg la suka bab2 hadiah kan...

ALoNa CintamaniszLite said...

sonok dpt hadiah ye iman. hehe..

N.Aima K said...

ok je kalau bg biskut tiger dan susu kotak kalau untk budak2 ni..TAHNIAH