IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, June 19, 2012

Hari Sukan sekolah Iman

besar da anak aku
hahahaa ini 1st sukan sekolah yg Iman join

kejadian sabtu lepas :)

da mcm abang2 da aku tgk Iman ni
boleh sgt da jadi abang..hehee

pegi sukan pagi tu dgn xmandinye..sbb awal sgt bangun
dia pn tgh flu, so elok la x mandi pun


tgh sesi pujuk cousin jgn nangis :)



bz ke sana ke mari ...masyam jek


tapi kalo da baby tu baby jugak
hahahaa terus xmacho :p


tgh beratur siap nguap2 garu kepala..ngantuk sgt kot
tu cikgu tgh pujuk suh beratur

siap ada kawad ok :)
hahahaa kelakar jek aku rse tgh Iman


mood budak2 kecik time pagi2 ni mmg x menentu la kan
ada yg nangis, ada yg nk berdukung jek
so cikgu kena pandai la main peranan..nasib cikgu pn terer handle

hehee cute budak girl tu nangis..time ni tgh nyanyi lagu NEGARAKU
ttibe budak tu nangis sbb kuat sgt kot muzik dia
*iman menten*


ini bukan girlfren Iman ye
hahahaa ni anak kawan syarul..kebetulan 1 sekolah

Uncle Coi bersama anak2 nya :)

ok Iman join lari kutip gula2..
tp time ni dia tgh ngantuk..so slow sket la pergerakannye


orang lain da start kutip dia bleh tercengang2
pastu garu2 kepala dulu..

last2 aku yg pegang tangan dia tolong kutipkan :p
halal la ye...


hahaaa jgn tak tau, aku join acara makan tembikai
ok mak kalah :p sbb syarul ckp aku makan paling sopan
hahahaa..well mmg org sopan santun, nak buat camne :p


kami pulang awal tak sempat tggu smp acara penyampaian hadiah
Iman pn naik2 kete terus sleep
lotih sgt kenit tu


Hero yang tewas
aku ingat dia kalah..rupenye dapat No. 3 ok
alolooo rugi x tunggu..tp kalo tunggu dia meragam2 pn buat ape kan
dia pn tgh x brape sehat..

da besar anak umi ngan papa ni...
best tp sbb Jerebu kan, so aku pn mendapat gak la "habuan" selsema nye
Iman pn da start selesema batuk..huhu risau sgt melarat :(


*entry kedua hari selasa* 




12 comments:

MRS. K said...

makan tembikai kena sopan2. dah la pakai tudung putih creme tu kan? kang kotor pulak.. hehehe

♥cikmOt♥ said...

hummm...cuaca tak bagus sangat buat aktiviti luaran...menakutkan...

pepun abang iman dah besar...eh tetiba...hehehe

Mya said...

terbayang iman garu kepala. mesti comel he he..

Afne said...

syana, comelnya iman pakai track suit tu :)

SURIA AMANDA said...

seronok tgok ragam anak2 kan..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

comelnya Iman, especially tang sesi pujuk memujuk tue..hehe...

Nana said...

alamak..beznye iman dah mrasa ari sukan
kakak mia blom msk skolah lg
eheh
xmerasa lg

Cik Rongoks said...

alaaaaaaa..comelnye :))

Dee said...

alahai..comel2 budak2 tu...ni baru pestaim..sok dah besar sket sure excited nak menang..

My Love.. said...

seriously iman mcm budak besar..ada sukan plk tu..

xtau la farouq mcmana..hehhe

bada said...

iman baru 2thn kn? best dh join sukan :)

gee ryder said...

cayalah iman! kecik2 dah bersukan :)