IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, June 12, 2012

Memasak itu hobi aku....

Yup hobi aku memasak...
kalau da kata hobi, makanye itu aktiviti kegemaran masa lapang la kan
skrg ni rse mcm xde masa lapang..hahahaa melampau ok
so itu yg jarang masak :p

tak maksud aku masak yg beria2..kalo takat masak nasi + sardin tu keperluan hidup..terpaksa masak kang anak beranak nk makan ape plak kan

dulu aku rajin gak masak ni
mungkin sbb boring xde anak nk diulit..hahaa skrg ni baik aku ulit anak 
sambil2 berehat

aku dok godek2 file lama, tgk ada gambar benda yg aku masak dulu2
rindu plak
*eh tp tak pasti aku pernah tayang tidak gambar2 ni* lantakkkk tayang gak lagi sbb excited aku terer gak masak ek..hahhaa



 Nasi tomato..beria masak ni pastu panggil kawan2 dtg makan
yes dulu aku rajin masak2 pastu panggil org dtg rumah
rindu la suasana dulu...sbb skrg ni aku rse weken aku xcukup utk aku bahagikan masa

 ok fine!!! alasan sume tu


Paling rindu nk baking2 kek ni
huhu oven aku dlm stor..haahaa
ntah elok ke tidak tu
lama gile perap dlm tu

terer plak aku buat CC dulu
hahaha nnt bday Iman nk test la skill ada lg tak bakat aku

yang ni bread pudding
L.O.V.E la sgt kan 

ala sume ni nak seribu daya, tak nak seribu dalih
so aku tgh berdalih2 la ni ckp x cukup masa la
hahaaa org lain elok jek bleh buat sume ni

ok ok...nobody perfect..
terimalah saya seadanya

*entry kedua hari selasa*




12 comments:

watyz said...

nama aku x de pon kat cc tu.. hehhehe

Mya said...

terror kau buat cc!
aku nak belajar gak tapi tu la, takde masa. *alasannnn

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku admire cupcakes ko tue ...igt lagi kagummmm ;-)

♥ Wina ♥ said...

wah baking pun pandai ek??

N.Aima K said...

wah suka puding roti hati ;)

iswatie "colours of life" said...

saya lah tuh yg tukang pi makan.....jiran kan.....


samalah..kat rumah dah kc lawa, dah ada oven besaq pun x bebaking..masak pun tuk menu kids.tu pun hr ahad...mmg masak 5 menu tuh difrozenkan.....pagi2 tunggu defrost saja......sian kan..

weekend lak nak jln2 cari mkn..huhuhuhu.



mood baking pun hilang pi mana tah...tu pun ada hati dlm wishlist nak mixer harga ribu riban

SURIA AMANDA said...

aku hanya pandai masak lauk pauk tidak mem baking..huhu..sian aku kan..selalu buat x pernah menjadi..

♥cikmOt♥ said...

aku jugak yang pemalas...

Falsya said...

masak la lagi bg aku rase..kui kui kui..

POSH76 said...

masak ni kalau datang mood masterchef...habis semua resepi nak dimasak...nak2 kalu jadi...gumbira tak terkata!!

FARAH deeb said...

dulu selalu masak dan panggey kawan2? Huhuuuu.. nape la dulu kite tak kawan ek? Har har!
My latest Entry :)
JJCM: Le Chateau De Puah

sall said...

tu dia....rajinnya.