IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, June 8, 2012

Persediaan untuk travel

wahhh beria mak ko Iman..siap beli buggy bagai
:p

selama ni ok jek stroller Iman tu...tapi rasa buggy ni lebih molek kalo nk gi travel naik flight
kalo tak bawak kang xboleh sbb Iman ni mana reti nk tido berdukung
kang mau dia terus xtido

da selalu sgt da gitu..kalo gi Mall tak bwk stroller mmg dia akan suh kite dukung sbb letih
pastu bukan nk tido..dukung je la sepanjang masa


makanya, mak pun kuar la duit sket rembat buggy ni kat ToyrUs sana
tgh ada sales..so jimat la 40 hengget @_@

Iman pun suke...mak lagiiiii soka..heehee
yang penting sonang nk lipatnye
aku kalo jenis payah2 nak bukak katup ni mmg xsuke
jenis banyak sgt button kena tekan kalo nk tutup..ni mcm katup payung jek ;p


ada org travel bawak beg kendong anak tu je kan..jenis ring sling la baby carrier la
aku idak ler..hahaa biar la berat nk ngusung buggy ni
tp aku rela bergini..hahaa
Iman pn aku rse lagi selesa tido dalam ni..

tgh ada sales ni baik beli sesiap..nak berjalannye lambat lagi
:)

*entry ketiga*

11 comments:

My Love.. said...

iman nk bjalan ke mana tu? best nya nak naik flite :)

Ami said...

nie persediaan ke sabah bah eh?hahaha pengangkutan anak jgn tinggal ok,kang lenguh nak dukung iman lagi,mama nak sopping lagi hihi.

Ami said...

nie persediaan ke sabah bah eh?hahaha pengangkutan anak jgn tinggal ok,kang lenguh nak dukung iman lagi,mama nak sopping lagi hihi.

Iza Rohaiza said...
This comment has been removed by the author.
Iza Rohaiza said...

amboiiii...best nyer iman nak pegi jenjalan...

mama_umar_maryam said...

klu xde buggy mmg patah pinggang la weh...bdk2 pon kesian nk jalan xlarat..sonok weh nk cuti2!!

bada said...

syana..berapa RM ko beli???


harap2 iman ku pun suka mcm iman ko juga...hihihi

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Yelah, Yayan pun same, dia taknak jalan, letih agaknya.Lagipun kaki diorang still tak kuat lagi mcm kita kan, so takpelah biarlah ssh sikit yang penting takdelah segantang kita nak usung kat badan, hehehe

Myra Jay said...

Wahhh nak p jalan2 ye Iman..

Best dapat 'kereta' baru untuk Iman :)

♥cikmOt♥ said...

nak travel nak belon, baik bawa buggy...ringan dan tidak membebankan...

Nana said...

Tu la klw bw buggy rengan skit dr bw stroler berat
aku xpenh lg bw buggy time travel
Amrul mlas bwa brg byk dia lg rela dokong mia hehe