IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, June 15, 2012

Promo Pizza Hut...

vavavaa....jom tgk promo ni
beli 1 Regular Cheesy Bites Steak Pizza
dapat 50% off 1 Regular Family Favourite Pan Pizza :)


kalo promo gini yg 50% untuk item kedua , sesuai kalo korg nk belanja family ke kawan ke yg ramai
baru berbaloi :)
tp kalo takat nk makan anak beranak mcm tak berbaloi jek kan

so kot ada yg nk open table weken ni boleh terjah Pizza hut ye

print coupon kat sini : http://pizzahut.com.my/pdf/50pacoupon.pdf


*entry kedua hari jumaat*



7 comments:

POSH76 said...

mmg berbaloi2 kalau nak buat party ni...

SURIA AMANDA said...

yea la...lama dah x makan piza...

Falsya said...

dominos nye promo ade x syana?..larikkk..hahaha..

bada said...

fobia nk ke piza hut..huhu

mama tisya said...

aku br je mkn pizza hut smlm tp tkmkn pizza mkn cheese bake meatball

Southee said...

mmg berbaloi2 kalau nak buat party ni...

Peterson said...

mmg berbaloi2 kalau nak buat party ni...