IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Sunday, May 10, 2009

Anniversary

tq kepada sume member2 yg call & sms aku tanya kabar...
so far aku da rse ok..even sakit lagi...
banyak benda aku nk story kt korg..pasal kenduri kt Tepeng..pasal operation aku tu..
nnt aku cerita slow2 ye...


ari ni alhamdullilah da masuk 4tahun aku kawen..aku hepi sgt2 dpt suami mcm Syarul..even dulu time b4 kapel dia sunggoh la hampehhh..tp skrg ni sorg suami yg sgt caring..
time aku sakit ni dia la yg jaga aku..ye la..da isteri kan haros la jaga..terharu aku sanggop dia bgn kul 5pagi Pasar Borong beli ikan haruan..pastu blk umah msak sup ikan haruan tu..

makpak dia kt kg terkejut ko aku btau anak depa masak..risau dorg kot jadi racun ke..hahhaaa
tp mmg sedappp...kul 8pagi aku bgn tu bau semerbak jek...teros aku lapar..mmg aku dok melepek jek kt katil..sume dia buat...tq bang...

even aku selalu buat pangai marah2 dia still sabar ngan aku..banyak dosa aku kt dia..aku harap dia dapat ampunkan aku...aku cuba jd isteri yg baik tapi sering kali aku tersasar...
aku harap tahun ni ade sinar bahagia utk kami...aku harap pengorbanan aku buat operation ni dirahmati Allah..

sayang sayang abang sangat



16 comments:

mama tisya said...

happy 4th anniversary syana &n hubby..smoga berbahagia hingga akhir hayat....insya allah ada rezeki dpt baby nanti...

rindu ko wei..bila nk dating mkn2..

ppb_ppkp said...

syana..ko dah sihat ke..aku doakan semoga ko cepat sembuh..aku rindu kat blog ko..
happy anniversary ke 4.semoga hubungan ko ngan syarul bertambah erat dah kukuh...dan dikurniakan zuriat amin..

helena's said...

selamat ulang tahun perkahwinan kakakiparku,,hehe

mau adiah ke?adiah saya,saya doakan hubungan akak ngan suami diredhai dan berkati hingga akhirnya,semoge kekal bahagia,,n paling penting nak doa semoga akak dikurniakan anak,,iaitu anak buah saya la kirenye..ekeke

stay comel tau,,hehe rindu kamu syg kamu.,.emmuahh!

cintaKusayangMu said...

hepi anniversary kak..
smoga bhgia hngga akhr hayat....
best kn bila sakit2 cmni la nk menggatal lebih2..hehehe

ar-adawiyah said...

terharu pulak aku baca post ko nih...semoga diberkati dan dirahmati korang berdua ek..nanti aku nak letak la pic ko dtg masa kenduri kawin aku - masa tu ala2 tahun pertama ko couple ngan syarul kan...tunggu yea...ehehe

TiNiE said...

mana ko menghilang na!!!
akak adalah ketinggalan pasal bercuti seminggu ke kedah...

Bondarock said...

Syana - alhamdulillah awak dah ok. Harap2 sihat sepenuhnyalah eh?

Btw .. happy anniversary. Semoga jodoh berkekalan ke akhirat!

iswatie "colours of life" said...

Jiran...

Happy Anniversary to Syana & Syarul!

semoga dpt rezeki anak..aminn...

jiran dah ok ka?? ala kalu jd jiran lagik boleh masakkan kat jiran sup haruan n gi visit...


take care yer!!!

Mamamanja said...

epi eniberseri weh.
moga bahagia n kekal hingga ke akhir hayat. insyaallah eniberseri ke 4 ni ada rezekinya

Gieyana said...

Alhamdullilah..bertuah Syana dpt suami n baik hati n penyayang...same like my hubby too..so kena appreciate ngan apa yg diaorg buat kan!

jiejah said...

syana
hepi 4th aniberseri.
moga r/tgga ko kekal aman bahagia,
dikurniakan zuriat . insyaallah.

sara said...

hepi anniversary kak...hope happy slalu..insyaallah, akn ade rezeki utk dpt bby...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

happi anbestseri syana .. moga cepat sembuh & bahagia selamanya ... aminnnnnnnnnn

mummy aryan syamil said...

yang..bgs wey laki ko masak..sedap tuh layan ikan haruan,ms turn aku pntg xdpt mkn ikan haruan so aku terpakse ler telan pati ikan haruan,xsedap ok rs nk kuar blk je dr tekak aku...tp pk nk cpt baik aku telan gak ler.....

Anne Zain said...

epy enibeseri eh...sedey lak aku baca ko tulis...uhuks!

ratu78 said...

syana & hubby
happy 4th anniversary
moga bahgia hingga hujung nyawa
mudah2an tahun ni akan membawa 1000keceriaan wat kalian berdua....