IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, May 14, 2009

Sarapan Di Mana??

tadi pagi aku sarap kt kopitiam area ofis ni ha...smp kul 8.40 sempat lagi makan...perot aku skrg ni bukan bleh lapar sket..mula la aku rse nk muntah la..ngade...
selalu capati roti canai la kan..ari ni tukar selera sket..

ni Syarul amek roti bakar + telur
dulu ade member PCM panggil roti ni ROTI GEDIK...sbb telur dia lembik tergedik2 jek...hahhaa
tp kopitiam ni buat tak cun...yg dorg makan tu lagi cun telur nye...



aku makan Baby Roti + Kari Ayam...
ni ade aku tapau tak abis..bleh makan lunch nnt...
jimattttt


korg bekpes ape ari ni???
aku skrg ni nk berdiet pn tak daya...asyik lapar je ha..
gemok da ha badan aku...nnt da sehat aku sambung balik..
work out pn kena stop dulu skrg ni...kang terburai plak perot aku kt gym tu ha...kekkee
so aku agak malas nk berjumpa org di waktu badan gini..tapi sbb ade jemputan Sabtu ni aku redah gak la...demi bakaladikipar aku sanggop...hahahaa

-kkdg aku tak tau nk buat penutup karangan aku-

11 comments:

ar-adawiyah said...

ada kesan ubat ke? naikkan selera agaknya....aku tak de kesan ubat pun asyik berselera tak leh nak lapau ni ape cer ni....uwaaaa....

zai@umiaiman said...

terliur plak aku tengok kari tu.. sedap ke?...

~Atie+Farid~ said...

ala syana....mkn la...jgn di tahan2...kang ko yg sakit

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

pagi td mkn roti canai kosong satu + air teh o + kuihn vadei ;-)

nardene zahiyyah said...

hikhik...cam sedap jek kari ayam tuh!

M@L@ said...

tgk telur separuh masak tu.... akak mmg tak leh masuk... tah ler tekak ni mmg tak suker..

SyaNa said...

awe~ bukan kesan ubat kot..ngade2 kot..takleh lapar sket..hahaa

zai~ sedap lagi kari mamak la..ni kureng sket

atie~ ni tak tahan la ni..mmg sapu abis aku makan skrg..

diana~ walla wey...siap vadei tu

nardene~ tak sesedap kari mamak..

SyaNa said...

mala~ kak mmg separuh org tak bleh telan..ngan bau nye lagi..

Mamamanja said...

cam biasa bekpes kat food cour kat LG opis ni jerk. menu cam biasa ler... tp ari nih makan bihun goreng jerk

NOOR AZURA MOHD JAAFAR said...

bestnye ngok roti & telur gitu... selalu aku letak baked bean skali syana.. mmg best!

tp kena "puasa" telur balik sbb imelda akan terkena kesannya...

adeiii...

helena's said...

hahaha dtg jgn tak dtg..saya pon malu nak jumpe tgh sakit..tp redahh jeee..hee