IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, May 11, 2009

Balik Kampungggg

kan ari tu aku blk tepeng..ade kenduri doa selamat + cukur jambui anak noni..
hari Jumaat pagi tu gigih bangun pagi2 nk cari bekpes...aku mmg da sound Syarul malas masak pagi tu..sbb letih travel mlm tu pn tak abis lagi..so tapau kan sajok...

kami menuju ke sini...Nasi Lemak Muhibbah...kt Taman Tupai..
mmg lama da aku nk dtg sini??? kenapa??? sedap sgt ke wey???
ala..aku kan pengaruh tv kuat...aku tgk cerita Warung Kita dia review pasal kedai ni...
si Azrol tu kata sedapp...so nk la rse sedap melampau ke smp masuk tv kan...


tu ha acik kedai tgh tapau nasi aku..
sebungkus yg lauk best2 RM3.50..ok la kot rege nye...stendet kt KL jek..

Syarul & Nabil...mata dia sepet sbb mlm tu tak tido...smp tepeng kul 10.30mlm..pastu dlm kul 1.30pagi tu ade member bank call btau opismate dorg meninggal (jaeh)..tu yg mata Syarul sepet tu...tak cukup tido tp dipaksa oleh aku suh bangun sbb nk mkn nasi lemak...

hasilnye....nasi lemak ade lah tak sedap....serba serbi tak sedap...mmg aku tak rekemen la kedai ni...jangan pegi tau...

4 comments:

helena's said...

kak mane ending dier ni..terus stop jek..tak puas la bace..hahaha

Liana said...

taman tupai tu kat ner? Ampun...patik tak tau ler...

Anne Zain said...

ler....tak sedap tp masuk tb...rasuah ke? kekekekekek

Mamamanja said...

camner plak x sedap leh masuk tb???