IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, May 22, 2009

Award Bersyarat...





Award bersyarat ni aku terima dari imah...nk bg award pun ade syarat tau...


Terma & Syarat Untuk Penerima Award Ini.

1. Letakkan logo award ini di blog anda.

2. Anugerahkan award ini kepada 5 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui “backlink” dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda

4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.

5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.


aku ngelat tau..beno nye dia suh bg 8 blog..aku nk bg 5 jek...suke la kan...

so ni list blog yg aku nk bg award ni...

fieza

mya

erryn

mamamanja


sara

5 comments:

helena's said...

daku tak tersenarai..nak lari memerajukkan dirila..sob sob..

SyaNa said...

cik hel~ i love u

Mamamanja said...

thnx weh

mama tisya said...

lama dh tk wt tag

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????