IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, May 19, 2009

Dating ngan mereka....

lambat beno aku nk update cerita dating ni..kejadian ni berlaku lunch smlm...aku telah berdating ngan 2 org makwe ni.. mamamanja & erryn...dua2 pn blogger tegar..
depa dtg kt area opis aku ni ha...lama gak tak jmp dorg..mmg rajin kami ni dating2 time lunch ni...

syana & mamamanja..



erryn & me




owhh ni aku punya...fridays cheeseburger



ni erryn punya...ape ntah namanye..




mamamanja punya...

ni dessert yg sgt lazatttt..kami share bertiga



tgk tangan yg gelojoh..mmg sedap wey mcm tak cukup jek..




ade gak sesi penyampaian hadiah..mamamanja sebagai pemenang no 1 pengomen tegar blog aku...tahniah ye..

mama suh aku buat contest lagi sbb dia nk menang hadiah lagi..hahaa tgk la kalo aku ade rezeki lebih aku buat la lagi...saje bg member2 hepi :)
korg nnt kite dating kt Station 21 ye..lama tak jumpa kimmi...

8 comments:

shiemz said...

wah...jd blogger tegar syiok la kan dapat hadiah..tahniah2... :D

mama tisya said...

aku nye menu tu salmon pasta wei :-p...awat blur je muka aku..ekkekeke

~Atie+Farid~ said...

wah...g mkn lagi....

jeles aku

aku pun nak adiah tu

joegrimjow said...

napa xajak ku bersam
ley la ade teruna sowang

lalala~

ratu78 said...

geng2 blogger berdating yer..siap ada penyampaian adiah lagi tu hah...

wah, nak suh ko wat contest lagi yer...hehehe...mmg tegar berblog...

TiNiE said...

aduss...
sedapnyer portion mamamanja tu..
baru plan nak lunch kat TGiF..
hukhuk..

NOOR AZURA MOHD JAAFAR said...

woit nak ikuttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
tak dapat adiah pun jadi ah duk lelepak :D

helena's said...

oho tak aci ni pegi tgi..nak jugak!!!hahaha