IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, May 12, 2009

Cheng Ho - Makan Besar...

semalam kan family Tepeng datang umah...tp mak & abah je ade..noni blk umah family mentua dia...
gigih abah drive dr Tepeng nak jmp anak menantu...
depa smp tghari time aku kt ofis..balik tu dorg jemput aku ramai2....hahahaa mcm makpak amek anak blk skolah...

pastu Syarul usulkan nk makan besar kt ChengHo Wangsa Maju...
korg pernah dtg?? ni kedai Amy Search tu...


kami ber4 jek...



mmg hajat nk celebrate sekali mother's day ngan mak...


tgk lauk..makan besar btol..aku mmg lapar plak tu..tp byk aku tak mkn..ikan tu je la pn yg bleh mkn..seafood pantang lagi..



ikan siakap steam....



Abah tu da tua2 pn sanggop drive jauh2 ke KL...



aku mmg sgt lapar time tu..



muke hepi dpt blanje mak & abah..








kepada mak, Hajah Saadiah...selamat hari ibu....kami berdua sayang mak sgt...

12 comments:

cintaKusayangMu said...

wah..bestnye..mkn2....erm...sedap ke kt ctu k.syana???

mama tisya said...

aku blum try lg mkn kt cheng ho ni..ingt nk try gk nanti..ok tk food ctu...range rege camner..dlu rsnye ko pernh mkn berdua ngan shahrul kn kt cni

sian ko tkleh mkn smua2 lauk tu..nmpk ko dlm kesakitan lg..pucat je wei muka ko

++eden|essey++ said...

syana...sib baik ako sms ko mlm tuh...ako pon br ingat nk ko post citer psl mkn kt cheng ho...akhirnya updated gak...best x mkn kt ctu...harga murah tak...sian kn ko sakit lg...mase jumpo ko rase nk pelok ciom jek..sian kt ko..

SyaNa said...

qis~ food dia okla..tp sedap lg time gi mkn kt Bagan Lalang tu

erryn~ rege aku rse da murah..dulu berdua mkn amik set 3 lauk da RM100++ ni bwh RM130 tp berbaloi la 5 lauk..

ja~ best gak ja food situ..nnt try la..rege pn ok..mmg sakit lagi time tu..tp skrg makin better..nape tak pelok cium aku wey??? sure teros ilang sakit...hehehe

helena's said...

akak takleh makan seafood tu sementara je kan,pas pantang leh da makan,,saya takleh makan langsung!uwaaaaaaa
hahaha

shiemz said...

shiem dah penah makan kat sana.. boley tahan sedap la... sedap sup ikan dier... lepas mkn ambek gamba ngan amy serach.. ghamai benor org nak ambek gambanya... hahhah

mama tisya said...

skarang dh murah ek...okla nanti aku nk try la bila ada kelapangan...die ada set2 ke or kena order asing2??

M@L@ said...

tak penah try sebab jauh ler...tp nak kecek2 somi akak ler bawak g sana...

mummy aryan syamil said...

awat turun sna xbgtaw aku..da kt ler ngn umh..klu x leh jupe:D

Mamamanja said...

terliur nengok tomyam

gee ryder said...

sedap ke? tak penah smpai lg..

Anne Zain said...

sedap ke kat situ syana? nanti aku nak gi gak la kat situ...tp nak ajak sape ek? uhuks!