IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, May 22, 2009

Bikin gua stress

ni nk story kesah pagi td...woohoo bikin gua stress tau skrg..2 minggu ni jalan asyik la jem..da tu plak aku yg drive sdiri skrg ni..kalo syarul anta ok la kan jem aku dok sebelah bleh pejam2 mata sket...
ni kat tol jalan duta tu...b4 ni kalo jem pun tak la terok sgt gitu..selalu aku kuar kul 8.10pg tu bleh lg bekpes la...ni mmg tak sempat..siap dtg lmbt td..9.10 br smp...nasib la kete aku auto kan


gerun woo tgk kete byk gini...time ni da rse nk berak da...ye la..da nk pukul 9 kt sini lagi...aku bkn bleh gabra2 ni..


ni lg sekor yg tak tau kegunaan signal...aku bg signal mau masuk dia bleh himpit aku..tau la kete besar kebal kan..bukan la niat aku nk potong Q ke ape..aku folow je montot kete org depan..da tu smp ke situ br pasan Q da carca merba..aku bg signal msk kanan..oohooo eksen ko pompuan tu...last2 aku bukak tingkap besar2 hulur tgn kt kete blkg...nasib baik pompuan kete jazz blkg baik ati bg aku msk...

time2 jem ni la kite dpt tgk org tu sabar ke tak...aku kalo jem2 ni mmg aku malas nk celah2..kang tersagat kete aku tu...da la mmg sagat byk da..

-korg sape2 tau tempat cat kete yg murah?? aku nk anta ketuk ade kemek sket plus nk tacap2 sket calar2 tu..kalo tau btau ye..-




12 comments:

Nana said...

tekanan wo...dok dlm jem nih...aku ni dah ler kete manual mmg saje cari pasal bli kete manual bg lengoh kaki.

mama tisya said...

kalo jem sumer org stress wei...ko drive ke arini..naper tk ckp...leh dating2 ou...aku sorg2 td...ekkekeke

aku dh tergerak ati nk cal ko tp naper ntah tk tercal...:-p

iswatie "colours of life" said...

Dulu..tiap2 hr meredah jem.....x larat nak bwk roti sapu jem..kekeke

skrg lega dok kerja kat kampung.....5 minit dah sampai opis...

ahad nih nak gi jenguk umah n nak gi mandi pool indah kondo....yippieeeeeeeee

Liana said...

his...tension kan bila jem.. Sekarang daku naik motor...hahaha...best! Tak jem! suker sangat!

SyaNa said...

nana~ wey aku dulu pakai manual ketaq kaki turun kete..ya amponn

erryn~ aku drive..tp tak dibenarkan meronggeng..kang mlm aku sakit perot..jaja pun ajak aku gi OU td..

wati~ best kan..dok tempat tenang gitu..otak pun tak serabot

kimmi~ hati2 ye naik motor tu..kkdg takot tgk kete laju2..

helena's said...

saya pon pakai manual..seb baik duk putarajay tak jem..tp kalo ke kl,,memang gigil kaki..haih

M@L@ said...

tensen kalo tiap2 hari mcm ni..kalo mcm tu dik sblom subuh ko kena klr umah....masa tu x de kete...hahahhahaha....jgn mare...

Mamamanja said...

dah tau jem kuor ler subuh2 shapie wehhhh

mama tisya said...

naper wei kalo ko kuar meronggeng bila mlm sakit perut..sungguh tk phm :-p tp aku ke ou td kejap je cz keletihan skit arini ..mcm tk caya ari jumaat aku ada kt opis b4 kul 2...slalu dkt kul 3 br smp...ekkekeke

SyaNa said...

cik hel~ sunggoh bertuah kamo

kak mala~ hiks..tak marah pun..

mama~ pastu aku congok kt opis gelap2 tu..wahhhh cemerlang aku

erryn kah itu?? hahaha *kalo aku jln byk jd bengkak perot aku..*

Anne Zain said...

senai ni pon salu jem....tensen2..ahak

mama tisya said...

jgn stress2 ketika memandu:-p