IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, May 20, 2009

Samseng jalanan...

ari ni aku drive sdiri lepas sekian lama syarul anta aku..ni dia tak anta pun sbb demam di umah...aku ngan berhemahnye drive la ngan berhati2...
pastu kt depan umah aku nk kuar ke hway ade trafic lite..pastu aku bg la signal kanan nk masukkan..mmg ade kete sume tgh benti lampu merah...so mmg sume kete slow la kan...

pastu aku msk la kanan kan..aku bg sgnal awal2 lagi b4 masuk tu..sekali tu kete merah tu..ko nmpk tak wira merah tu...dia blkg aku punya la dia hon2 aku mcm la aku msk ngejut + mcm la dia laju gile smp kena break emergency bagai...padahal dia mmg slow la sbb kete sume tgh benti lampu merah kan...


pastu dia pny tak puas ati ngan aku ni ha..smp simpang dlm gambar ni..dia himpit kanan aku rapat gile..nk pancung aku...tu baru lepas himpit aku la tu..padahal depan tu kosong saje je dia nk himpit aku jugak..
helllooooo bukan aku kebuluq sgt nk lumba dgn ko...



hahahaaa..yg kelakau nye smp kt tol aku pakai smart tag..dia pakai T & G je..last2 kalah gak ngan aku...aku pandang la dia...siap dia bukak cermin tgk aku ngan muke garang..kepala botak ala2 castello + pakai spec itam...ingat aku takot ke wey???
aku gelak je sbb last2 ko kt blkg aku jugak...

tu la antara samseng jalanan...aku rse dia mmg samseng kot..
org2 yg tak tau ape itu signal la jd gini..elok2 je aku bg signal b4 masuk ko horn aku beria...
ko tak gi driving school ke wey brader botak???

6 comments:

helena's said...

hahaha...napa akak da update kat kuar kat saya..eii pelik la..

SyaNa said...

cik hel~ tu la..blog mengong ari ni..

payiet said...

tak dapat dinafikan kalo lady driver, pasti aja ada yang nak membuli kan?! Sumpah aku tak pernah buat keje keje gini

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

adehhh itu lah .. kita bwk kete elok2 org lain lak wat hal ishhh

Mamamanja said...

ko berani le weyyyyy..
dia tengok ko tu dia nak cam muka ngan keta ko
nanti dia tunggu ko nanti baru tau
skang ni jenayah di jalanan banyak cara wehhh
jgn berani x tentu pasal sangat

mama tisya said...

die tkde lesen kot