IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, May 29, 2009

Jumpa teman alam maya

tadi sekali lagi ade keje di bank bangsar. so amik kesempatan makan di station 21. tapi tak mkn la western..amik nasi ayam berlada cam ari tu gak..mmg best gile ayam + sambal dia..

da alang nk ke sana call kimmi ajak jmp..opis dia mmg area situ gak. kimmi ngan baik ati oderkan kitorg nasi ayam dulu sbb brader tu mau tutup kedai gi solat jumaat..alhamdullilah...

1.30 baru la kedek2 smp sbb jem melampau. sian kimmi tggu lama. dan tima kesih gak sbb blanja kami ber2..semoga murah rezeki kimmi..tapi tu la kejap jek jmp sbb b4 kul 2 kimmi da kena msk opis..kocoh2 dia balik td..nasi pn tak sempat abis..sowey tau kimmi lmbt smp :(
ape la tudung aku kemek..ni kimmi da nk balik sgt2 da ni



smp kt paking opis suh kimm amik gambar 1 badan..heheeh pakgad tgk heran jek..nk tunjuk korg baju baru beli ari tu..aku soka purple skrg..



ni kasot baru gak..purple jugaks..cantek kan purple gelap ni..


sape2 yg suh aku undi anak korg tu sowey byk2..sbb da ade sorg mama tu dr smlm da book aku suh undi..kan hanya bleh undi sekali je kan..

-good luck-

10 comments:

helena's said...

cantik la kasut tu..kaki pun cantik..hehe buleh?

JiEjAh_DeEn said...

ooowwhhh akupun sukaaaa purple lately :D

shantek kasut :P

SyaNa said...

helena~ kaki bukan cantek, comell :p

jiejah~ cantek kan purple..raya tema purple jom

~Atie+Farid~ said...

pepel kaler feveret aku laki bini........sweet kan kaler ni

mama tisya said...

apsal gmbr kim baizura tkde??die malu kah??lama tk jumpe kim umi husna...dan lama jugak tk mkn station 21...td mamamanja p sana gk konon2 nk mkn ctu tp org tu ckp lps jumaat br leh order trus p mkn kedai lain....ehehhehe

**tq la syana cz vote utk tisya..tula leh vote skali je..nasibaik aku ckp awl2 kt ko...ehhehehe

ratu78 said...

ari tu aku tak berdaya amat nak g station 21 hah...kalau idak leh jumpa korang erk...

mmg dah lama amat tak makan kat sini...

Liana said...

eh syana...lupa nak tanya tadi...baju beli kat ner? ku berkenan dari tadi. Tp, tak sempat nak berkata2...hehehe

Mamamanja said...

pendek kata ko akan suka sumer kaler la nanti :p

Mamamanja said...

lupa plak...

weeh, aku pun p sana aritu. tp udah lambat... dah tu bila sampai nak order xleh plak. lepas sembahyang jumaat katanya. tapi herannya mamat yg berdua tu xde plak gaya2 nak p sembahyang dulu. alang2 dah x berniaga masa waktu sembahyang... p jerk la mesjid tu sekali. ermm.. buek malu jo bertenggek kat situ, bila org nak order bg alasan pas jumaat :p

Nana said...

hehe comei kasut tu..sebab aku kata comei aku kan suka kale pepel heeee