IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, May 27, 2009

Selamat Pengantin Baru Effa Suria

Sabtu lepas (cerita basi) aku gi wedding member sekolah menengah aku..time aku form 1-2..kt sek men projek, seksyen 11 shah alam...ecewahh nama penuh ko...

aku da berjanji ngan kecik (zuraida) nk jmp kt tepi jalan lrt kelana jaya. lama woo aku tak jmp kechik ni..lepas aku kuar sek tu time form 2 smp la ni..brape tahun tu..tapi kechik da tak kecik da...da tinggi...jom jalan ke dewan...


pengantin namanye Effa Suria & Zakri...aku & effa ni 1 dorm dulu..



ni la kechik...dia solo lagi tau *pomot member* :p



tq en syarul sbb tlg snap2 gambar panten



aku bz ngan member2 lain...lama gile tak jmp dorg ni..sume ni 1 dorm la dulu time sekolah..mmg happening la time tu..



sume da ade life masing2..padahal aku last jmp dulu time tu budak2 hingusan lagi..kekee










effa ni keje kt HotFm...tu la ade selit2 muke dj hotfm..




amboi ko kechik..gelak sakan no...




effa & azura. cute la zura ni..tinggi btol



ala..ni je gambar yg elok..tapi sume tak pandang camera..




ni baru btol comolot ni..hahaaa




terjumpa plak ngan member time active buat luxor dulu..fara nama dia..da ade anak sorg ni..tapi body mcm anak dara...mantoppp




kechik...nnt jumpa lagi ye..tak puas sembang




aku: takpe kechik..nnt aku carikan calon utk ko ye...
kechik: ok carikan la ye..aku mmg takde bf ni...
*tipu...*



membawa haluan masing2....sedey :(


lepas itu kami pun pulang ke rumah....
abis cerita
-end-

9 comments:

Gieyana said...

syok kan p kenduri kawen...psl suka tgk pengantin...hehehe..

helena's said...

farah fauzana tade ke?hehe

++eden|essey++ said...

ouchh...ako suda nmpk baju baru...hihihi

SyaNa said...

gieyana~ mmg best pon..lagi2 part makan tu pun sgt best

helena~ takde..kalo ade mmg akak serbu..

ja~ mana ade baju baru..tu baju lama + mak sedara aku yg bagi..baju baru tak sempat pakai lagi..

cintaKusayangMu said...

alalala..kak best kn jmpa kwn sekolah blk..
mgu ni pn qis nk attend wedding kwn kt melaka...hohoho...stg xsbr nk g...yahooo....

Anne Zain said...

sonotkan dpt jumpa memember lame..hihiih

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

selamat panten baru..
psssttt..orang lain dok tadah tangan baca doa...ko dok pandang camera..hahaa

janganmarahyeakugurau2sajok...

Mamamanja said...

lama x p kenduri huhuhuhu
sabtu nih ada jemputan xpat p plak

Nana said...

wah cantik baju pengantin tu