IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, May 15, 2009

Itu aku...

ini aku hari ni...ape beza aku ari ni??


iye..aku pakai spec ari ni...sbb mata kiri aku mcm ade ketumbit...so no good pakai contact lens..
beno nye aku rimas pkai spec kalo kuar umah...tp Syarul suke aku pakai spec..tp aku tak layan pn :p sbb aku rimas...
beria la dia puji aku pakai spec cun la sweet la..hahahaa


tp mmg jimat la kalo pakai spec..contact lens pun utk 3 bulan da RM100 tak masuk lagi pencuci bagai tu..tapi td aku jalan2 kt bawah ni focus point ade sales..
dia jual contact lens kaler2 utk 3months RM140..murah la aku rse..
tgh pk nk pakai kaler ape...kang salah kaler mcm kena sakit ketarak plak...






nnt tgk la ade rezeki aku tukar la kaler biji mata aku ni ha...saje nk try benda baru..org len aku tgk ok jek biji mata kaler2..tp kalo ikotkan biji mata aku pn kaler cekelat..ewahhhh

korg rse kaler ape cun???

7 comments:

ar-adawiyah said...

betui2...bijik mata ko kaler hazel...cantik...mmg dari dulu (especially time kita duk berdua tu) aku suka usya...ahahhaha....ko perasan tak...

mummy aryan syamil said...

yang
pki kaleer brown,gray & hazel..

lawaaa yang..
yg gray tuh wat mate ko memukauu

helena's said...

saya nak try pakai contact tp sampai la ni tak ter try2..haha bole?

kaler kecokletan hazel cantik!

SyaNa said...

awe~ hahha..ko selalu usha aku ye dulu...tak perasan pun

ticher~ org tu pun suh aku amik 3 tu..dapat gai ni haros aku gedik beli

SyaNa said...

cik hel~ nape ko tak pakai..jom la ikot aku buy 2 free 1
ko beli 2 yg free meh kt kakakiparmu

::YanN:: said...

ko pakai spec rupanya syana ye..
tu hari masa kita jumpa, aku nampak kaler2 gak dimatamu..kekeke..
lawo yang.. aku pakai kaler hazel, grey + brown..
per kata ko test kaler ijau, pepel ke....

SyaNa said...

yan~ aku rabun sejak darjah 5..kekeke tp selalu tu aku pakai contact lens tak berkaler..ni baru gedik mau try...