IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Sunday, May 10, 2009

Pemenangnya.....

ok..kt bwh ni pemenang utk pengomen tegar...

Mamamanja (197)
helena's (171)
fieza a.k.a ibu azwar qaiszar (136)

tahniah ye korg...bertungkus lumus korg komen kt blog aku...
seperti yg dijanjikan aku akan bg hadiah dr kedai aku..so harap korg sudi terima hadiah tak seberapa dr aku...

ikhlas,

11 comments:

helena's said...

aaa saya menang??terime kasih..pertama sekali syukur kehadrat Allah SWTaala kerana dengan limpah kurnianya dapat saya beradu tenaga,,
eh eh eh macam terlebih suda ne saya..hahaha

time kacih ye bakalkakakiparku,,hiks sungguh terharu..adiah dia ape?ejam ke??hoho(ok ni gurau.haha)

sonotnyeee..

TiNiE said...

tahniah pada pemenang..
syana, nak gak adiah..
hahaha tetiba kan..

mama tisya said...

mamammanja menang ye..yela sakan komen kt blog ko..nasibaik time tu aku tkde blog lg...dlu ko tk open tu aku komen kt shoutbox je...ekkekekek..kalo tk sure aku menang...hahahahah

apa2pn tahniah pd pemenang

Mamamanja said...

hahahaha aku menang erk???
tima kasih pada semua peminat2 yang telah menyokong saya hahahahah ampeh!

elleh... amy... mana ko tau ko kompom menang kalo ko ada blog masa tuh????? hahahahaha

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

terima kasih yang...
x kisah pon hadiah2 tuh..
yang penting ko da sehat...
dan ko da start keje..wekekeke...
bleh sek sok sesama..

pape pon selamat menyambut ulangtahun ke 4, semoga perkahwinan korang berkekalan hingga hujung nyawa dan dikurniakan cahaya mata...
serta murah rezeki...
amin....

mama tisya said...

sebab aku byk komen tp kt shoutbox la wei..ko dlu mn kenal syana...hahahaha..nasibaik aku kenalkn tu yg leh menang...:-p

reen said...

tahniah pada pemenang2...

syana...semoga kalian bbhagia&ceria selalu...jadilah isteri yg solehah&taat pd suami...
semoga kita dapat bersahabat selamanya...

Mya said...

syabbas pada yang menang.. boleh la open table.. hehhe..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

tu ler...klu mama tak masuk blog ni sure aku yg menang..wakakak..zalim aku...
tetiba je satu malam tu dia sanggup tak tidoo semata2 nak kejar tempat..hampes..
seb baih kt umah tak der tenet..klutak aku pon wat gitu..hahahah..
mama, jgn marah ek.. ni gurau2 jerk..

moh kite yang menang ni wat perjumpaan kt umah syana nak??
tapi lepas dia sihat le..
kang kesian lak dia..
kite buat lawak kang dia dok tahan gelak..hihihi...

mama tisya said...

hah tu la fieza...giler kejor nk dpt adiah tu??kekekeke

ratu78 said...

akhirnya mamamanja yg menang yer...tak sia2 ketegaran dia dok komen kat blog ko ni syana weh...hahahahaha...

per2pun tahniah pada semua pemenang....