IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, May 27, 2009

BuahLaici

gara2 tgk blog diana la ni..teros aku teringin laici..
smlm ade pasar malam..mula tu tak tau nk cari ape..saje mau excercise jalan2 tawaf pasar..last2 ting!!! teringat blog diana story pasal laici...moh kite cari laici la bang..


aku tak tau murah ke tak RM5 sekilo...bg aku murah la tu..siap aku tny brader tu eh elok lagi ke ni?? ye la brg reject selalukan murah..bile aku rse manis teros jadik!!!

beli la seikat ni..RM5..ade lagi dlm esbok..tak larat aku nk abis kan..kembung perot makan byk




pastu beli mee claypot..kire mee claypot tapau la ni..aku risau je benyek mee tu kalo bior lama..blk tu plan nk teros makan panas2..sekali syarul sound "iskhh tak suke btol la syg ni kul 8 kang baru nak mandi, semayang..gi la mandi siap2 dulu...bla..bla..."

hahhaaa..somi sye mmg suke gitu..sbb sye degil selalu kena marah ngan somi sye..huhu bukan ke aku baca makan dulu kang solat tak kusyuk..

akhirnye kul 7.30 dapat gak aku makan mee ni...nasib la tak benyek, kalo tak sure tak sedap..murah tau mee ni RM2 jek..aku kan terer bajet :p

balik ni nk sambung makan laici..sure lagi sedap sbb da sejuk...owhh lagi kembung perot aku kang...camne ha nk buat air laici??? ecewahh mcm rajin..nk kopek pun malas beno nye..




8 comments:

mama tisya said...

aku br mkn laici ni smlm tp fil aku bli kt jusco..manis die tkla sgt mcm yg dlm tin tu

Nana said...

lama dah xmakan laici presh ni, klw laici dlm tin slalu la.
ish..saje je wat aku terliuq

ppb_ppkp said...

syana,,hari2 beratus lori aku checking.bawa laici ni.laici2 ni smua dari thailand tau.
erm..murah la.kat padang besar pon rm6 hengget 1kg.tapi gred A.
laici ni byk gred.
skrg ni musim laici,durian,manggis dan rambutan.

cintaKusayangMu said...

cmne ye rasa laici fresh....ish..nk kena serang umah k.syana ni dpt mkn laici sejuk...klu bli xsejuk...hahaha

gee ryder said...

sdp nmpk mee tu...
kalo aku beli laici tin jer hehe

Mamamanja said...

memang sedap bila dah sejuk. tp lagi suka kalo buah mata kucing. kopek bebanyak letak lam peties. sesejuk tu bila makan x sedor jerk..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

skrg mmg musim laici nieh ..aah harga kt pasar mlm RM5 ... x leh simpanlama2 syana nanti dia masam tau

shakeymirza said...

dulu sy peknen ngidam laici..x dapat pun..skang ni melambak2 ...pinau bijik mata...