IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, May 11, 2009

Setelah Lama Bercuti

salam..
aku da masuk keje balik ari ni..so byk keje nk kena settle..tak sempat update pasal kenduri bagai..
tp siyes aku ckp...perot aku still sakit...pedih mcm ade luka kena pisau..bile suh syarul tgk kt area perot tu ade ke luke yg aku tak nmpk..dia ckp takde
tp mmg sakit wooo..aku rse sbb luke dalam la...nk pakai spender pn tak leh letak kt atas peyot..kena ke bwh sket
pastu dr lepas operate tu bleeding non-stop..mcm peod tu..tp aku peod lmbt lagi...
letih badan aku...
sehari lepas operation tu aku pakai pampers tau..mcm dak kecik tu..sbb aku tak leh control urine aku kuar...so camno aku nk keje...ari khamis tu baru aku start slow2 tak pakai pampers...
ni pn tgh rse sakit lagi..bile perot kena kain mula la rse pedih...pinggang jgn ckp la sakitnye..sbb dok tahan takot perot kena kain...

so tu je la aku nk update..


14 comments:

jiejah said...

syana
take care tauuu .
jgn angkat mende berat² , file pun kalau leh elakkan.

pastu jg mkn gak at least dlm sebulan ni ..

moga ko cepat sembuh :)

TiNiE said...

ala sian..
sabo ek na..
tapi akak masih tak tau citer penuh..citer la sikit...

helena's said...

ala kesiannye,,kaksyana take care ye..buat ape pun hati2 tau..jgn gelak2,.jgn kasar2.,.ubat jgn tak makan,..saya doakan akak cepat sembuh..

++eden|essey++ said...

weh fren, jaga diri ko baik2 k...jgn angkat berat2 tau...weh citer kasot ape citer...sok ako g hartamas, ko nak ako bawak kasut ko ker..kasot mu ade dlm tgn ku...hehehhe

Mamamanja said...

weh... kalo x baper ok lagi tu sambung cuti la..

jaga diri leklok

M@L@ said...

jaga mkn yer kena pantang tau...
jaga diri k.. saya adik akak nie..muawahh...

Liana said...

Syana... Jaga diri tau! Jangan buat keje berat2. Makan lagi ikat haruan tu tau! Kalo tak larat...sambung lagi ler cuti! Nanti kimmi anto sms untuk baik luka dalaman. Rahsia nie... :)

shiemz said...

syana.. take care... benda dlm nie mang susah nak tgk.. pantang betul k... makan ikan haruan banyak2... orait..

MRS. K said...

syana
get well dear!!

mummy aryan syamil said...

yang...
ko tkcr ..
jalan tuh ati...

Diarihatiku1976 said...

adhai syana.. ngilu aku dgr citer ko.. mesti sakit kan syana.. sabar ekk.. maybe allah makbulkan permintaan ko lepas ni...

Anne Zain said...

geng...aku doakan seme luka2 ko tu cpt baik...ape yg ko bekehendak akan dpt ok!

ida81 said...

moga cpt sembuh ye syana..take care....

ratu78 said...

baca per yg ko update, ngan aku2 sekali rasa sakit...dok pegang perut ni weh....adus

take care syana