IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, May 14, 2009

orang ade ko pun nak gak..

da lama aku beli benda ni..rse ade dekat 1 tahun..aku suke tgk org terer susun bagi abis benda ni..tu yg aku beli gak tu..konon2 nk buat la time ade masa free kt umah kan..smp la ni gini la gaya nye..tak berubah..makin kecamuk ade kaler tu..bersepah2..bukan aku tak try susun..da try manyak kali..tp sgt la sengal tak berjaya gak..



faktor warna jugak aku beli benda ni..tgk kaler dia comey jek..
aku mmg tak kose da nk buat benda ni...kalo korg dtg umah aku bleh la tlg aku ye...

agak2 kalo aku bukak pelekat kaler2 tu susun balik aci tak??? :p

16 comments:

Gieyana said...

Syana, mmg susah kan nak buat bg ngam2..kalau sy pon mesti x tau buat nyer..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

teringin nk beli laks .. tp cam mls nk susun kaler2 tue .. chaiyok syana ;-)

jiejah_deen said...

aku x pernah dapat susun~sungguh bengap ;P

zai@umiaiman said...

ha ah la syana, aku nnyer pun cm tu gak kat umah, last2 aiman +uminyer pusing2 ... sampai lingkup...

SyaNa said...

gie~ susah + malas..heheee

diana~ beli la..bleh ko pn fenin cam aku

jiejah~ sama la..aku sengal kekee

zai~ aku nk simpan bg anak aku lingkupkan..hehee

mummy aryan syamil said...

jgn kabo ko...aku neh pnh wat.xpnh dapat same pun...bengang jerk...sakit ati nye psl,aku msk dlm mr tong ahahahahahhahaha

M@L@ said...

ada beli mmg susah nak susun kasi sama color.. akak nyer spai dah pecah dikeje kan oleh anak ku..kekekee

Mya said...

sampai ke sudah mmg la aku tak reti main mende alah ni. huhu..

Mama Shaqeer Wife Khairul said...

Askum…
Salam perkenalan yea…
Lepas2 nie klau sudi leh le xchange link….
Jadi sahabat maya lak…

www.ira82.blogspot.com

dah change nanti g tau yea…
daaa…
askum

payiet said...

usaha tangga kejayaan babe

++eden|essey++ said...

weh....pesal kaler ni lain erk...ako pon ade satu yg rubix punyer..tp buat perhiasan dlm kete...ko pasan tak atas dashboard ako tuh...hihihi

Mamamanja said...

aku pun ada

bagus gak cadangan ko erk??

moh sesama kita merealisasikan hahaha

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

aku paling terel buat benda ni..
sonang ye...
nanti aku dtg umah ko , aku buatkan erk...
tapi lepas tu aku balik senyap2 je
sbb benda alah tu da hancur kene baling ngan aku...

hahaha

aku tensen buat game ni..

kombat said...

hehe.. teringat masa kecik. ayah dok cita, rubix ni, daku bukak sticker dia tuk settlekan. gila pening nak buat. hahaha

mama tisya said...

tk aci:-p

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????

x aci...mengelat namanye tu..