IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, May 19, 2009

tak sedap

lepas operation ari tu syarul paksa aku telan benda ni...polleney pati ikan haruan..wey sumpah tak sedap..aku makan kena tutup hidung...uwekkkk
tapi demi kesihatan aku rela...tp tak puas ati ngan syarul...cara dia suh aku makan benda ni mcm sedap jek...sile la cuba...




masuk ni da 2 kotak aku beli...mg tak pernah miss la aku mkn hari2...yg aku risau ni bleeding aku tak stop lagi..da masuk 2 minggu da ni...


tq la en syarul sbb belikan saya benda tak sedap ni...saya tau en syarul sayang saya sbb tu en syarul suh saya makan benda ni...


14 comments:

mama tisya said...

hah kalo jenis yg air2 ni mmg tk best wei tp tula utk luka mcm operation..org2 bersalin mmg bgs...aku dlu dlm pantang pn nk kena mkn yg pati ayam brands tu wei..nasibaik ler hubbyku jmpe yg pil punye cz die tau wife nye susah nk telan ubt..tu pn yg pil aku tk abis mkn bole..apantah lg kalo jenis air gni kn...kekekeke

Gieyana said...

Syana, kesian kat ko..x per, pelan2 telan ubat tue...x sedap di rasa, tp memberikan 1001 manfaat..chewaahh, berfalsafah ler plak! :D

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kita time pantang pun minum 2 botol jer ... x sanggupppppppppppppppppppp

TiNiE said...

syana...
try gamat healin..
yg perisa oren, sure leh telan n insya-Allah effective..

SyaNa said...

erryn~ aku kalo pil o lagi..ubat air ni mmg aku tahan napas telan..uwekkk

gieyana~ ya btoll...aku sokong..mana ade ubat sedap kan

diana~ aku lg terer la ye..nk abis 2 kotak da ni..kekee

tinie~ cari gak..tp jumpa ni dulu..lg pun healin mahal..hahahaa

JiEjAh_DeEn said...

mmg x shedappppppppppp akakakak
tp ko redha ajek la menelan sbb mmg elok tuk luka operation ko ..

ehhhh mlm td aku mimpi ko,
miahahahah gara² gila blogging :P

Mya said...

aku minum masa pantang dulu. sedap apaa... nyehh..

SyaNa said...

jiejah~ hehe ko mimpi kite gi makan besar ke??

mya~ sedap??? oh no..aku kena setting benda ni sedap b4 telan..glurp..

shiemz said...

xpe wei...minum jerk.. utk kesihatan hang gak.. cepat baik luka opertaion tue nanti..luka luar dah ok tp luka dlm kan... aku doakan hang sihat cepat2 k...

~Atie+Farid~ said...

adui syana...aku tgk menatang ni, tingat aku dlm pantang dulu...MIL aku pakse aku minum...aku minum seteguk muntah gedebuk2...mcm air longkang!

smp skang ade lagi menatang ni kat umah aku...aku nengok je kotak menatang ni, aku dh terase air longkang kat tekak aku....yucks!

smoga ko cpt sembuh ya.........

SyaNa said...

shiem~ tu la..luka dlm yg risau sbb tak nmpk kan..

atie~ lalinggg..tq la wey bg aku semangat gaya gitu..hahahaa

M@L@ said...

dik mkn jer.. ubat mmg semua nyer tak sedap.. kalo yg sedap tu bkn ubat...mkn tau!!!..jgn nak cekelat..

SyaNa said...

kak mala~ kekekee..sye mkn dgn displin tau

mummy aryan syamil said...

yang...mmg xsedap pun
aku dulu cm seksa gak nk menghabiskan taww...
xsilap aku kan,kat 12 btl aku mnm weyy..pk nk cpt baikkk jerk