IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, May 27, 2009

Station 21 di hari selasa

tak tau nk letak tajok ape da..hentam je la janji korg paham ape aku nk sampaikan..hehee
cerita lunch di Station 21 di hari selasa..
mula tu nk mkn Mcd saje sbb nk gi maybank bangsar..tapi disebabkan da masuk pusingan ke 5 still tak dapat paking teros aku tekan minyak pulas stereng ke station 21 ni..hangin gak wey 5kali tawaf takde paking..perot tak lapar teros jd kebuluq..

kimm biasa la ngan pasta nye..pun ade kesah gak ni..punya la lama nunggu rupenye dia lupe nk buat..bleh?? mmg station 21 hilang pelanggan sorg..padan muke ko..sape suh lupe oder cik kimm..



aku disebabkan kebuluq secara ttibe teros oder nasi ayam berlada + lecikang
sgt mantop woo ayam berlada dia..mmg kena repeat balik ni..laicikang pun sedap menyegarkan..elok da nk abis aku makan baru spageti kim sampai..aku pun tumpang hangin..
nasib kimm punya kalo aku punya mmg aku cancel..


ni story lain plak..aku kuar mkn2 kt dsara damai ngan syarul...pastu jumpa air ni..
kecik2 dulu suke beli air ni..org panggil air ni oren bodo...sian oren jd bodo..tapi ari tu aku amik eskem soda..gas dia tak la berasa sgt..

sebelum aku lupa nk habaq mai ni..aku nk gi pangkor sabtu ni...hiks..nk gi pangkor pun kecoh ye..saje la nk btau korg..aku kan sayang korg *ttibe*

11 comments:

Mamamanja said...

oo p station 21 x ngajak erk??

p pangkor beli ler ole2 sotong kering heheheh

Anne Zain said...

ko bawak balik pasir pangkor tu tuk aku dah la syana...hahaha

cintaKusayangMu said...

wah..sesi mkn2 sokmo...
pastu nk jln2 lak ye..beshnye...

mama tisya said...

ko p station 21 tk mkn chicken chop...:-p

so kim kebulur ke tgu pasta tk smp2...ekkekeke

lama gilos tk p mkn bangsar..nanti kita set date tul2 mayb next month kot..insya allah

TiNiE said...

amboi besnyer nasi ayam n air eskem soda bodo tu..hahaha semoga hv fun di pangkor nanti yer...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

huwaaaaaaaa
jeles le aku cm gini..
korang leh set2 date nk p makan same...
hihihi...
sedap sangat ke station 21 tuh...


ko bawakkan ole2 sotong idup..hahaha

SyaNa said...

mama~ wey time tu ko gi membaling.aku ajak eryn..nnt aku beli sotong busuk

anne~ hahahaa..mau ka?? aku letak dlm botol..

qis~ hahhaa..makan la aktiviti paling beshhh

erryn~ malas aku nk nunggu wey..kebuluq da
kimm hangin la..mmg takde da mkn situ..kalo makan pun dia nk try nasi ayam berlada

kak tini~ mmg sodap..

fieza~ meh la turun KL..sotong hidup 2 kaki ke?

Gieyana said...

Syana ~ sedap jer tgk spagetti tue...ooo nk p Pangkor yer..jgn lupa amik picture byk2 k..

helena's said...

yeay nak g pangkor!

Liana said...

huhuhu...ko kan syana memang! Saje jer kan ko call kimmi lambat2! Nanti jumpa nak gigit ko dan kim! huhuhu...majuk tau!

Nana said...

tingin nk makan kt sini
rasanya kt area umah aku ada ni