IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, May 28, 2009

Barcelona- 2 , MU- 0

awal pagi tadi perlawanan euro cup final 2009 menyaksikan Barcelona menang 2-0 dgn MU..wah!!!! syana ttibe story pasal bola..aku tak la minat sgt bola ni..baik bola mesia atau pun luar..so aku tak kesah pun sape2 yg menang kalah..tapi jgn Syarul, kalo Liverpool kalah owhh kemain moody ko..pastu kalo sape2 yg lawan MU kemain disokong..sbb dia anti-MU. aku pun saje provok dia ckp minat gile MU..padahal tak koser aku..
syarul tido awal, 9++ da lelap da..konon nk bgn tgk bola..last2 smp ke pagi baru bgn..

ok ni bukan nk cerita sgt pasal bola..nk share betapa sonok nye aku drive ari ni..jalan lengang ko..aku rse ramai yg mc sbb tak larat bangun pagi..hahahaaa tq la ye sape2 yg cuti or mc tu.anda memudahkan hidup sye..mmg tenang jek ari ni..

-selamat ari khamis-

8 comments:

helena's said...

kak sama la saya ngan abg syarul..penyokong liverpool n Anti MU ahahaha..suke gile saya..

mama tisya said...

btul tu wei..aku suka MU kalah cz MU eksyen...ehheheeh...kt umh smua peminat liverpool...ehhehehe
tp sebenarnya aku bkn la minat sgt bola tp nk wt camner 1 umh inlaws aku tu smua peminat liverpool so aku kena join gk la...ehhehehe

Lyz ^ EroL said...

yeah!padan muka MU kalah...cayalah barcelona!!! huhu

ramai gk penyokong liverpool kt sini...kalo nk tau torres tuh pakwe lyz..kui kui kui...hubby siap pesan suh kejut kul 2 coz nk tgk MU kalah...tp lyz kul 10 dh tido smpi ke pagi...hubby pon sama tido xsedar...bgun pgi terus bukak astro tgk result...melompat2 coz MU kalah...sabo jela...haha

zai@umiaiman said...

aku lgla xtau langsung pasal bola... sapa yg sembg ngn aku kompom boring nyer sbb aku akan anggukkkk jer.. sbb xtau nk lawan ckp lik bab bola ni...

Liana said...

o...patut ler terasa gak lengang. Tanya hubby...dia jawab...kita dah lambat agaknya! hahaha...Ghupenya...orang tak larat bangun pagi!

Mamamanja said...

tahniah buat yg menang

sori xtau nak komen kalo bab bola hehehe

Nana said...

wah..layan bola gak ek..
aku ni ada je channel sport tu langsung xpenah buka, sampai aku xpasan kewujudan channel tu.hahah..
tiba2 aku terkejut tgk astro aku ada chanel sport bila ada aku yg buka kt umah.heheh..punyla..dok melanggan tapi laki bini kaki bangku& kaki kudis moekekek..

shakeymirza said...

hubby sy mmg gile sgt kat liverpool..smpai sy xlarat tgk dia mnyokong..MU mmg dbakul smpah kan...heheh