IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, June 17, 2009

Aku insafffff

korg perasan tak lately ni mcm2 aku makan..ade ayam, seafood manis2 ais2 kan..takottt bukan takot gemok tapi luka treatment ari tu sudah bernanah ok..huhu
mula tu ari isnin tu da mcm pedih2 luka kt perot tu tapi aku buat bodoh je la sbb bleh tahan lagi. lg pun kalo aku ckp sakit kang syarul tak bg gi gym
pastu ari selasa tu makin sakit. lagi kalo kt opis peloh2 tu kan. pedih sbb kkdg tersangkot kt getah kain. kalo aku drive tu terkena sit belt pedih ko..
pastu balik umah aku btau syarul, dia tgk da nanah luka tu. mcm berair2..hooo sgt cuaaakkkk
teros amik keputusan gi Damai Medical Centre. tu sbb pagi td aku tak msk opis..aku mc sbb pedihhhh...so lepas ni aku mcm insaf la takmo mkn sebarangan, kang tak elok lagi camne mau jalankan pojek ngan Airasia bulan 7 ni..



oh lupa mau kabo ari ni (17/6) bday ejam yg ke 25 tahun...
hepi bday ejam!!!!
semoga bertambah matang
akak time umur ko ni da kawen da :p





16 comments:

cintaKusayangMu said...

k.yana..lps ni pantang msti mau ikut tau..jgn nk langgar2 tau..ayam telor udang sume tu sila abaikan wat masa ni...at least cm org pantang bersalin cser 2 3 bln jgn mkn lg..
wah..ni mokcik kampung dh bebel..hahah

Gieyana said...

wei mmg betui ar..ko kena pantang lagi tue..psl operation kan..kt dlm tue still tak fullt sembuh tue..so take care jer..

atle ♥ waT¡e said...

smoga cpt sembuh! Ok? ;p

~Atie+Farid~ said...

ko ni tak pantang le syana...aku lepas operate dulu..aku setahun pantang makan2 ni tau....lepas ni pantang ok...

moga cepat sembuh!

happy besday to Ejam....

helena's said...

la bday ejam ke!haih..sempat nak nak wish ni..hehe

watie said...

akak..get well soon k! ejam tu ssh ckit nk matang la kak..telebih sgt manjenye..huhu.

Liana said...

Syana...cuba try cari gamat. Syana masak sup ayam campurkan gamat. InsyaAllah luka dalam tu cepat sembuh.
Semoga syana cepat sembuh yer...Ingat, pantang tau! Jangan tak pantang bab makan2 nie... :)

helena's said...

kak syana:try pakai lumiglow nak?saya bg saya punye..ade lagi..akak pakai la dulu..risau pulak saya..

ratu78 said...

hi syana...harap2 pasni ko tul2 pantang lah weh, baca citer ko yg ko ckp pedih ni pun, aku dah berkerut dah muka hah....

moga cepat sembuh

mummy aryan syamil said...

yang...
ko kn pantang tuh..bahaya la yang..klu leh jgn mkn pedas2 sgt ek..
harus menu cm ala2 diet gituk:P
pahpe pun tkcr k

M@L@ said...

Luka dlm mmg lbt baik.. kena pantang lama sikit dik oi... dah lps ni jgn dok belasah jer...nanti sakit sape susah?? akak pon risau... dia baru baca dah rasa milu...blom tgk..dah2... sabo2 dah baik betol baru mkn ada pahammm!!!

Nana said...

ish..ko ni bahya wei..jgn mkn sebarangan, beringat2 skit.
ngeri aku dengar!

eixora said...

weh, selamat berpantang...!!!

cerpelai said...

Haa.. Tu laa..!!
Makan sedap-sedap sampai lupa member.. Kehkehkeh..!!

Laki sis main gim ye?..
Patut laa badan tegap semacam.. Tak macam badan gua ni yang lebih menyerupai ranting kayu.. Edehh..!!

Anne Zain said...

babe....bahaya tuh...ko belum sebulan dah mkn ais & ayam...lg 1...ko mkn sebarang2 tuh takut dier buh cuka ke per dlm masakan dorang...tu yg bahaya tu weh...hati2 pasni ek...dah sehat kang..bedal la ape ko nak pon...

CaMaRPuTiH said...

ish bahyer ler ko nih. kene berpantang wei. kang x sembuh2 lak. jgn dok main sental sgt nnt diri sdiri yg merana.