IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, June 11, 2009

Aral melintang....

rancangan asal ptg semlm:

- balik opis teros ke gym, mau work out..kul 7.30 mlm balik umah siap2 teros masak mee..

sekali ade aral melintang plak:

aku: abg kt mana?? syg nk gerak ke gym ni..abg lapar ke kenyang? (soalan stendet aku)
syarul: abg otw blk la..tak la lapar..tapi mcm nk makan...
aku: camne tu?? takpe la nnt syg masak mee ye..tggu kt umah tau..
syarul: ok
aku: abg kt mana dah?
syarul: kt depan nk masuk dsara perdana
aku: oooo da lepas la ye kalo syg kata nk gi rasta?? mcm malas jek nk ke gym
syarul: ehh..tak la..sempat lagi ni..
aku: betol ke ni?? jangan main2...kang syg pegi abg takde..
syarul: betol la..tak la nk tipu isteri...
aku: ok..jmp kt rasta..bye....

so terjadi la dating antra kami di Rasta, TTDI
aku mmg tgh gile air kaler2..heavennnn


sedap woo nasi paprik sini..sile la coba...

aku hanya amik kerabu mangga...masyammm smp tutup2 mata aku..tak tahan lor..tak leh telan aku masyam sgt

so jgn salah kan aku makan nasi ayam ni..sbb kalo tak oder nasi aku tak leh telan kerabu tu. so buat lauk nasi ayam pun sodapp
gym ke mana, mee goreng ke mana..last2 menambah lemak jek aku ni ha...
-en syarul len kali tolong support wife ni nk ke gym boleh??


10 comments:

mummy aryan syamil said...

ticher kabo...
rotan tuh da ready nk going tuh montot mrs syarul...
cmne tuh..
any komen:d

SyaNa said...

ticher...amponn bukan salah saye..salahkan aral tu la..nape dia gi melintang depan sye :p

Anne Zain said...

aku noted la kedai ni syana...gi kl nanti aku nak ajak kwn aku gi situ..hihihihihi
minum air kaler2

~Atie+Farid~ said...

subhanallah........ape nak jd ni....hahahahahahha

syana, bak kate Tok au kat kg " makan jela..tak payah diet2...kang ko dh terlantar atas katil, nak makan ape pun tak boleh dah "..

aku pegang prinsip Tok aku ni la, tu psl diet aku sume tak menjadi...hahahahahahaha

atle ♥ waT¡e said...

asik nk mkn je..ntah² ade pape kot..

Ayu Jaffar said...

air apa kaler pepel tu syana...

MRS. K said...

cantik ar air kaler pepel tu..

SyaNa said...

anne~ dtg tau rasta tu yang..tu da dkt umah aku tu..nnt roger2 la bleh aku blanje air kaler2

atie~ mcm beshh jek prinsip ko tu..wey..wey..tu ticher aku tgh pegang rotan tu mau zass aku

watie~ ape2?? ape ye?? heheee takde..takde..

ayu~ kak tu air ribena blended

mrs K~ cantek & shedappp

Liana said...

hehehe...
ni nak kena nie....
Biasa dia yer....

Tp, kan...kimm pun pegang kata Atie tu! Malas nak pikir2. Tp, tu ler...pas bersalin nie...cam kena pam2 jer badan nie! huhuhuhu

Mamamanja said...

ko ber'gym' kat umah jerk ler ngan syarul :p