IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, June 5, 2009

Misi masak berjaya, tapi misi tgk wayang gagal...

bleh ke tajok panjang gitu??? geram tauuuuu!!!!

semalam lepas lunch ngan drebar & kim aku amik 1/2 day. ade mende mau settle. so smp umah awal la..dengan seronok nye aku start masak mee..pastu call syarul tanya bile mau smp umah. dia kata da otw. kepala otak aku teros ting..ting buat plan nk tgk wayang..dia pun beria la kata ok lepas maghrib kite pegi...seronok banget aku..yipppaaaa

ni la mee sedap aku :p licin tau nk bwk bekal pagi ni pun tak dan da..
makan dgn riang smp lupa nk tinggalkan utk tetamu yg bakal dtg ke umah aku..sob sob


tgh tgk matahari, ilia dtg umah mau hanta sesuatu. elok la dia dtg bleh amik hadiah bday yg lama tersimpan tu.. lama woo tak jmp dia. ade lah 3 bulan aku rse...gigih ha bukak hadiah..



pastu tgh2 sembang tu tgk website cineplex wayang start kul 9.10. ok la byk lagi masa nk sembang ngan ilia. sekali tu syarul ngan selambe nye kata "jom gi sogo. abg belanje kasot tinggi nak tak??"
alasan dia sbb malas mau dok dlm wayang 2 jam..adoiii aku da bengang da. tapi terubat la sket sbb dgr dia nk belanja kasot tumit tinggi kan...

so cergas ke sogo. ngan ilia sekali ikot..


punya la lama tak gi sogo, smp Vinci da tutup pn aku tak tau..punya round cari kasot 1 sogo tak jmp yg aku suke. ade yg aku suke takde size plak..bleh?? hangin jek...

last2 ilia yg beli kasot..aku suke mcm ni kaler putih. tapi takde size..huwaaaaa keciwa sgt!!!


aku mmg frust btol.ngan wayang tak dpt tgk, kasot pun tak dapat.. pandai woo syarul buat plan gini.. dia yg untung..mencik tau..

takpe..lupa kesah duka..kite teroskan bergumbira..
ilia bersuara mau belanja kami makan..yahoooo aku gembira bile dgr MAKAN..teros cergas ke Uptown sbb bf ilia menunggu di sana



borak2 kejap..
-gambar terpaksa di delete :)



teros ke kedai makan...aku mcm takde selera jek smlm..otak tgh ligat berpk so napsu makan pn ilang..bf ilia ngoder ni..air Coke + susu..aku mcm "ha??? camne nk minum tu??" jakun kejap la



mereka



aku bengang btol..sebok la dia ngan hp tu..nasib la da kawen. aku rse kalo tgh hangat bercinta mau aku merana...takpe..janji masyukkkk



aku oder mee suah sup..sumpah tak luak aku mkn..mmg takde selera..



ilia oder kuew teow beef..pun tak abis..



yang lelaki2 punya makanan tak sempat snap *lebih kpd aku terlupa nk snap*

tq ilia belanja kitorg..semoga murah rezeki ko..


aku pun murah rezeki smlm. asyik makan free jek..hohoho
-bf tak semestinya berkasih..hahhaa *statement coverline*

7 comments:

helena's said...

kak bile nak datin ngan saya ngan adikipar,,ahahaha

ppb_ppkp said...

amboiiiiiii..ngancam mee goreng ko..aku smlm wat mee goreng gak..balik kang baru nak publish pic..ehehehee

atle ♥ waT¡e said...

sedap lak tgk mee suah sup tue..ehmm terliur la..ati ngidam dah nie..

M@L@ said...

untung ler asyik mkn free..rezeki tue.. alhamdulillah. syukrannnn3x!!!...

mummy aryan syamil said...

yanggg...
aku suka giler kasut tuhhhh

ar-adawiyah said...

lama gila aku tak g uptown....ko sampai skang ke sana ekkk..

ratu78 said...

weh syana, aku tgk gambar air coke + susu tu aku teringat zaman aku sekolah menengah dulu, kalau g dating sure aku ngan bf order air tu hehehe...memula aku rasa mcm tak leh nak minum jer, tp bila try mcm best plak..tp skrg ni dah tinggalkan hah...udah lupa rasanya mcmana hehehe