IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, June 30, 2009

Tolong daku...

salam kawan2...
aku nk mintak tolong sket bleh?? bolehh la...plsssss
hahhaaa suspen jek kan..
ni nk tanya korg senang ke nk msk blog aku ni? kena tggu lama ke nk kuar page nye?
sbb aku check blog aku mmg da lebih dr limit dia.
tapi kalo bleh aku takmo la buang sidebar2 aku tu..
& aku malas mau buat 2nd blog utk letak link korg..
tapi kalo ramai yg kata ssh mau masuk blog aku terpaksa la aku wujudkan 2nd blog tu

harap korg bleh bg kerjasama ye..
ape yang penting???? kerjasama....ape yang penting??? kerjasama....

ok tq :)

21 comments:

mummy aryan syamil said...

ehehe..harus tya atie yanggg

Gieyana said...

still bleh loading..tp kekdg slow gak..:D

JiEjAh_DeEn said...

selowwwww gak,
bekground ko tuh aku dah siap baca baru muncul miahahaha :D

~Atie+Farid~ said...

wah shiera...sebut name ai nampak....

syana...agak keberatan skit la blog ko ni....kengkdg tak kuar ape2 tau....blank jek....

NOOR AZURA MOHD JAAFAR said...

haah sloww.. background tu lambatttt
dah abis baca baru dia terbit...

sama gak ngan blog mamatisya tuh :( sedeyyyyy gueee... jenuh nak tunggu siap semua :(

SyaNa said...

ye ke korg???
nampak gaya kena wujudkan blog khas la ni ye
errmmm tq..tq..

++eden|essey++ said...

kalo pc ako, nk bukak blog ko mmg berat..klo pc yg slalu x install apa2..means kosong...laju jek leh bukak...hihihi..so camner tuh

mama tisya said...

syana..aku br je check berat blog ko 238.92 mmg lebih had limit..

zura..blog aku tk lebih had pn 136.31
aku rs opis ko tm block certain widget tu..org lain buka blog aku ok je

Lyz ^ EroL said...

kak syana....kengkadang mmg susah nk bukak...kadang kuar gambar akak tuh jek...hehe

MRS. K said...

ok.. smooth and steady

ppb_ppkp said...

senang jer imah masuk

zai@umiaiman said...

aku ok jer... tp klau wat 2nd blog jgn lupa kasi tau yer..

Nana said...

weh,,mmg lama nk tunggu kuar ko nye entry..tp aku pegunjung ko yg setia..aku ttp tunggu selama mana pun sebab nk cuci mata gambr makanan2 yg bez2 kt sini hahahah.........

Caynie De said...

ok je sis

JiEjAh_DeEn said...

ehhhh mcm mana korang check blog korang berat ker ringan ehhh ?
sila ajarin aku :P

Mya said...

agak slow la klau bukak kat ofis aku. huhu.. kdg2 keluar entry yg pertama je..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kita ok jer loading .. ;-)

helena's said...

lambat ke cepat ke.saya mauk jugak!hehe

Anne Zain said...

yer...kadang begitu slow...kadang ok2 jek

mama_umar said...

so far aku view ok je syana :), lagi2 gamba makanan,ekekekek

M@L@ said...

ok jer... tak susah pon....