IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, June 12, 2009

Rosak program mau ronggeenggg

eeiiieeee rosak program aku mau masuk lamabt opis. last2 aku tak kuar pun. si erryn call tanya mau folow ke Ikano ke idak. tensen jek ari ni
time nk kuar lunch tu aku tgk cermin nk repair tudung. sekali tu br aku pasan baju adelah jarang ok..syyhhhh jgn btau syarul. mampos aku kena leter..ala jarang tang kaki kain tu. pastu mcm nmpk jek getah kain kt perot..owhh tidakk
teros capai blazer sarong. nasib aku sorg jek kt opis ari ni. bos mmg tak masok.
so tak kan la aku nk kuar pakai blazer kan. gile ape?

perot da lapar tahap max da ni. so call bistro bawah teros. punah semuanye..baru nk window soping kt kedai CD
aku makan nasi ayam kalasan. ayam ade serbok2..aku oder tgk menu. so main sebot jek..

rugi...rugi....aku rse baju ni da makin menipis kot. selalu idak la jarang beria gini. jarang lite2 je :p
aku sgt bosan. tapi mmg byk keje ni. jgn ingat bos takde aku makan gaji buta..
gaji aku hari ni halal 60%


11 comments:

Gieyana said...

wei..x nak publish baju iteww ker?hehehe

JiEjAh_DeEn said...

akakakak mcm aku semalam la , ingat nak keluar pastu pasan mcm dress singkat miahahahah segan nak kuar terus merap lam opis layan meggi :P

SyaNa said...

gieyana~ mau buat kontroversi ke??hahaaa

jiejah~ ko ninggi ke smlm dress teros singkat
miahahaaa

CINTAMANISZ Lite said...

Wah..sedap tu ayam serbok2 banyak tu. Serbok nya saja dah sedappp!

cintaKusayangMu said...

hohoho..bju purple ni ke yg jarang kak..??agknye la tu..dh makin menips...ahaks..ayam grg kalasan tu mmg sedap la klu kt cni..xprnh lak mkn kt msia nye...

ppb_ppkp said...

ohohoho..bos xdak nak pi meronggeng ek..aku report kang kat bos hang.

syana: ko nak keli ke..mai dtg umah aku.hehehe...jeruk maman tu dia asalnya daun fresh..then dijerukkan dengan air nasii. then simpan 3 mlm..mkn dengan bawang n cili kecil..sodapppp

ungu said...

ayam penyek kat the curve pon sodapppppppppp

Ayu Jaffar said...

syana..... siap tulis tu 60% halal :p

helena's said...

kakakku....saya da balikkkkkkkkkkkkkkkk!!!

mama_umar said...

syana,aku xpandai kire % gaji halal,hahahahaha

Liana said...

ngape lah...baju itu tak di tayang yer? hehehe...Mesti cantik gitu! hahaha...Syana...sedapnya... :)