IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, June 2, 2009

I'm so bored


comel tak muka aku bosan???

boring la ari ni. tak tau nape. sbb rakan YM ku cuti ke? balik ni nk gi pasa malam nk beli bahan2 nk buat mee goreng. sian dapor aku tak berasap. ni azam ni nk masak minggu ni..rse mcm selalu je ye aku ckp pasal azam. tersedak mohd azam. aku tak reti masak mee ke mehun ke kuew teow goreng ke. sbb kalo aku msk sure tak sedap. tp syarul tak mo nasik. aku kalo lauk tu terer la msk. mcm sambal2 ke kan. takpe la practise make perfect :p
rse mcm nk tgk wayang je. cerita ape best ye skrg? lama woo aku tak tgk wayang. aku mcm nk tgk cerita syurga cinta tu la. best ke ha? support filem melayu. ewahhh..ke ade cerita yg korg rse aku patot tgk skrg? tp syarul tu bukan suke tgk wayang. camne ye nk pujuk..adoiii la...takpe la ckp la aku blanje. sure dia nk kan..tapi aku tgh kering skrg ni. over bajet la pulak..
ke ade sape2 nk blanje aku tgk wayang? *ttibe*

korg td kan aku ade baca blog atiechumelsitokeykueh. dia nk wat gathering utk blogger especially warga PCM. jom la korang join. bleh kite kenal2. asyik tgk gambar jek kan. jom la.....




-aku mmg tgh bohsan!!!!!

13 comments:

mama tisya said...

uiks..bosan ke..naper tk ym aku...ekekekke..hah ko nk organize kn..aku suka...aku nk jd tetamu plak

Mamamanja said...

bosan erk??
jom nyanyi hehehe

Mya said...

syurga cinta dengar katanya best mengalir air mata meleleh2.. ajak la cocoi tengok..

Lyz ^ EroL said...

uik...bosan ke???sama la..bosan...nk tgk wayang tp cm xsempat jek...uhuhu

Diarihatiku1976 said...

tulah.. ina pun nak joint sama kalau ada gathering tu... leh kenal live kan...

Diarihatiku1976 said...

tapi kan.. ina teringin nak tgk citer jgn padang belakang congkak.. hari tu tgk preview lawak habis.... tak sbar ni.. malas nak layan citer lemah gemalai.. nak layan citer yg lawak dan ketawa girang plak

Nana said...

gile ko klw bosan tukar jadi mat salleh ek..hehehe....

azra said...

bosan...bosan...bosan...mcmne nk hilangkan bosan yek?bosan ni penyakit ke ape?hehe,kalo penyakit,jgn bosan2lh syana..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hiks...
my laling bosan sbb aku tak keje ye??...tak leh nk ym nk soksek2 ngan aku kan??...hahhaa
rindu kt aku ye..perasan tul aku ni...

aku da balik cuti ni..moh ym!!

helena's said...

saya da tgk cite terminator ngan nite at the museum..2-2 tu prg pakse tgk..haha saya pon tak suke tgk wayang..

kak,,gathering ape tu?nak ikot buleh?hiaahaha

M@L@ said...

Smlm buhsan yer.... ari dah hilang buhsannn ke blom??
jd ker tak mee goreng?? sedap tak syarul puji ker??..
kalo sedap masa gath nanti bawak ler bg semua kwn2 mkn...hehehhe

sall said...

yg penting aku nak “MAKAN MCDONALD FREE?????”

Nana said...

aku xbosan...hahaha