IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, June 8, 2009

Kenduri di rumah Makngah

tajok mcm nk tulis karangan ye..tak de idea nk letak tajok ape..so straight to the point jek..ewahhh
malam jumaat lepas isyak ade kenduri kt umah makngah aku kt Taman Melati..tapi aku balik keje tu Syarul tak balik lagi ade urusan katanye..so tunggu pny tuggu smp kul 8mlm baru la dia smp umah. aku pun laju2 siap sbb nak jugak pegi kan..lama aku tak ke sana..lagi pun kena wakilkan mama sbb mama blk kedah Toktom aku jatuh..

makngah buat kenduri doa selamat mungkin sbb menantu dia 2 org peknen..yg sorg tu Min pun ade prob mcm aku jugak (ssh mau lekat) tapi Min berjaya peknen lepas buat IUI..tahniah ye Min..
yg sorg lagi Kak Ajai peknen after 2nd doter dia da msk 6 tahun..so mmg sesuai la tu..bukan xcident kan Kak Ajai???hahaa

ni MAk Mok & Eizwan..eizwan ni cucu makmok..mommy eizwan tgh study kt Australia, daddy dia plak keje kt Jepun...ni khas utk Jaja..kalo dia baca blog ni la..maybe tgh bz study kot



ni baby aku..hahaha tgh syiok ratah kaki kambing..amboiii


mmg sedap menu ari tu..ade kambing golek...


sgt meriah...



Yaya & me..




Yaya & boypren nye kena dera basuh pinggan..hahaha fadan muke



kak ajai & me..owhh ckp badan kite kembang ye...wat to do..napsu makan tak terkawal :p


gerak dr umah makngah kul 11++, plan nk jalan2 tapi mata sudah tak daya nk bukak..so teros balik sbb sabtu pagi ade program di Puncak Alam..
tu cerita nxt entry la ye..

5 comments:

~Eila @ Along~ said...

syana..kari kambing...aduii..dah terliur den...

cintaKusayangMu said...

wah..bestnye knduri rmai2 cmtu..meriah sungguh....slalu cmtu kli org yg lom kawin msti kena cuci pinggn..hahah.kesimpulannye..kawin la cpt2...hahaha

SyaNa said...

eila~ tu bukan kari kambing..tapi kambing golek..

qis~ mmg meriah qis..tu depa kena dera la tu..fadan muke kan
hahaaa

zazaez said...

Ja bacala.. Hehe.. Ya Allah, dah besar dah anak ja..?? Ish, ish.. mmg tgh sibuk study.. Lg 20 hari nak habis!!! Woohhhooooo...

Mamamanja said...

mak aiiii makan kaki kambingggggg. patut ler tengok pegang benda panjang len macam jerk