IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, June 1, 2009

Asam pedas mak usu

ni kesah jumaat lepas b4 gi pangkor.babah belanja makan asam pedas kt kedai ni..kt area sri gombak. babah ckp meletop sini sedap tu yg mau try..adoi kecur aku ingat asam pedas dia..

ni ha kedai asam pedas mak usu..



babah belanja sbb menantu dia dpt cemerlang dalam exam ari tu (3.85). tak tau la bg korg, tapi bg family aku tu da kire gampak la tu sbb anak2 mama & babah tak nah dpt gitu time study. so da dijanjikan kalo dpt 3.5 belanja mkn..ni 3.85 haros la makan kuasa dua..

syg sgt lelaki itu



babah tgh sembang psl belangkas..sape pernah mkn belangkas??? aku pernah sedapppp


last2 mama buat muke belangkas..ala lalalaa comey nye..mama sape la ni



adiq suke la mai & ejam takde..sbb bleh jadi anak tunggal mama :p




ni la ikan ape ntah masak asam pedas..rse sume ok. yg fail nye part pinggan tu.patot dia boh dlm mangkok kasi kuah tu penuh kan..ni dlm pinggan gitu tak puas hirup kuah



-bulan lepas kata bulan ni nk diet..ni da msk bulan ni tp still tak leh stop makan..huhu..asyik la lapar

8 comments:

~Eila @ Along~ said...

wah..asam pedas syana..sedap tuu...tahniah buat hubby mu..terer wehh..

Diarihatiku1976 said...

melelh tgk asam pedas tu.. apapun tahniah buat en hubby mu ya..

shiemz said...

uishh..giler dekat ngan umah aku nieh.. tapi setapak pun x penah jejak... nie wajib jejak gak pasnie... betul ke sedap....? Nanti nak singgah la bebila... hehe

helena's said...

oh ejam teda..hahaha

saya pegi asam pedas kat bangi..meletop!!

~Atie+Farid~ said...

wah3....somi sapela terer banget tu..3.85 tuuuuuuuuu...tahniah ye..

sedapnye asam pedas,..

syana, last week aku tgk warung kita, dorg makan belangkas....loya tekak wey......

Mamamanja said...

terliur nengoknya

Liana said...

Wa...Tahniah... Giler scorrer...Bagus! Bagus! Undang2 kena belanja makan tu pun bagus!

shaf Que said...

salam ,i nak tanya pasal chalet kat pangkor tuh cmna nak ctct abg tuh ye ada num tak ..nanti send kat i punya email niasalina@gmail..com thanks :)