IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, June 4, 2009

Pengumuman...

aku nk buat pengumuman kenapa aku mkn byk skrg...jeng jeng jeng...
sebabbbbbb aku lapar la..kekkee

takde la..aku nk umumkan kt sini. kot sape2 yg nk keje jd Admin Eksekutif bleh la email kt aku shana@ketapang.com.my

tak kesah la ko lulusan ape agak2 nk try bg je resume. tapi lg bagus kalo ko ade kete sdiri..
opis terletak kt Plaza Damas, Sri Hartamas Kuala Lumpur. ko ganti tempat aku la nnt, sbb aku nk benti keje da. yg tu nnt aku story lain ye. so sile bertindak secepat mungkin ye.


tq

8 comments:

helena's said...

kak,saya nak try,,betul,..nt saya email resume ek..

helena's said...

eh jap..it eksekutif leh tuka jadik admin eksekutif ke??hehe

SyaNa said...

cik helena~ bleh jek. janji ko pandai buat keje admin mcm failing boleh try apply. keje tak la susah mana

atle ♥ waT¡e said...

kak..saya x nak.
sekian, hrp mklm.. ;p

~diAhOntHeblOg~ said...

SyAna tomey!! aku xnak..da ade keje..ekekek..xpe makan je slagi ade selera..nnt nyesal..kn2..

Nana said...

seb baik jauh klw x aku email dah..hehhe

JiEjAh_DeEn said...

uik syananana nak benti keje ?
sure dpt keje yg lebey malatoppppsss ni :D

~Eila @ Along~ said...

wah..jawatan kosong..elok diwar2kan ni..zaman skang ramai yg cr keje...syana ko dpt better offer ye??