IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, June 24, 2009

Jalan2 hari sabtu

aku baru msk keje after 2 hari mc..so otak agak beku mau update ape. so kalo korg masuk blog aku ni mcm bosan2 jek sowey la ye..aku mmg tepu otak. pastu nnt aku ziarah blog korg slow2 ye..ae gak blog yg aku sempat jengok time aku mcm smlm. tapi ade yg tak sempat tinggal komen..just baca saje..

ok ni aku try update:
last weken in law aku dtg dr Tepeng.. so agak meriah la umah aku yg kecit cenonit tu..pastu decide pagi sabtu mau teman aku amik stok..lepas da borong2 kt sana menuju ke Sogo..kekdahnye kak ina & noni mau beli baju raya utk anak masing2...best aku tgk depa soping baju budak2 tu..takpeeee next year aku nak soping gakkk..



sonok tau dpt sekali sekala gini. bukan selalu pn dpt jumpa kan..
da abis borong stok menuju ke Sogo, tgk jam lagi 5 minit kul 3pm..laju2 kitorg berator kt McD sbb nk mkn set murah :p
pastu dgr manager McD jerittt "oookkk set promo value meal smp kul 3.15 last yee cashierrr!!" kami da saling pandang2 sambil tersenyummm..sempat jugakk


haros la hepi sbb dpt makan set murahkan.

-see aku tak tau nk update ape :(

5 comments:

Anne Zain said...

hihihiih....best la jln2....lame tak gi sogo...camner gaknyer rupa sogo skrg (wahahhahah) ...
weh dah uplod gambo stok br ke? nak tgk ni

helena's said...

comella kakakku ini,,

mama_umar said...

hehehehe..xkesahla syana, asal ko updet, aku bace je..kdg mmg idea dah kering tp sukeati kitela kan nk tulis ape, huwahuwahuwa

Nana said...

lama gile aku xg sogo....

SyaNa said...

anne~ aku pn lama tak gi sogo..pegi2 vincci da tutup

helena~ hiks..kamo pn comellll

zeti~ hhaaaa..kering..keringgg

nana~ aku pn :(