IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, June 15, 2009

Bile bosan dtg menyerang

pagi2 kak phira call aku tny keje ke tak..hellooooo keje la..huhuhu...dia ajak ronggeng sbb dia bosan..tu la lama sgt dok pantang da bosan teperap kt umah..
pastu aku racun dia dtg lunch ngan aku & kim kt Damas ni..mula tu dia nk bwk adief tapi aku paksa dia bwk sofea..hahaaa

maka terjadi la dating antara kami..
kak phira bersama kim...

ni partnet aku..Sofeaaa yang gedikxx

appertizer amik Mac & Cheese


meals for kids free tau kat sini..untung kalo bwk budak kecik..portion pun normal.so sgt untung..


kimm punye..ari ni sume hantu pasta..tapi kt TGI ni pasta fail la..tak sedappp kami makan smp kembang tekak..sume tak abis..aku siap tapau lagi sbb sayang wooo


erryn..nape ari tu ko punye sedap..ni aku makan tak sedappp..pasta kerass plak tu. mcm tak cukup rebus
ni kak phira punye..jangan tanya nama nye..sume aku tak tau..

saat yg dinantikan..dessert time!!!! haros order Fridays Sundae..makan byk kali pun tak muak..heaven!!!!


bye..bye sofea...budak yg semakin aktif lepas mkn sundae..sugar high..hahaaa


sape2 boring tu gi ajak kak phira kuar..dia pun tgh bosan tu dok umah..hahaaaa


10 comments:

Nana said...

wah beznye korang ek...leh dating sesama

mama tisya said...

amboi jauh phira dtg ye...ekkekeke...hah awat pastanye keras ek...nasibaik time aku aritu ok...aduhai terliur je friday's sundae tu..terbyg2 je dk menjilat...ekekkeke

aduhai rindu fried mac & cheese

ppb_ppkp said...

wow..sodapnye...bila nak blanje aku..
serius..aku xpenah mkn benda2 mcm tu..uhuhuhu..sedapnya...nanti aku pi sana ko blanje aku..wkakwkkaka.(ntah biler tahun daaa)

gee ryder said...

ye betul mmg kembang tekak sbb aku penah oder time bukak posa..aku siap komplen pastu dorang tak cas pun..nsb baik hehe...
tp yg grill lain tu not bad gak laa

Gieyana said...

wahhh bestnyer..aku mmg x bleh mkn kat situ..x brapa kena ngan tekak aku...tp brownies dier mmg sedap kan!

cintaKusayangMu said...

suka nye tgk sofea ni...comel la kamu....ciom skit...

SyaNa said...

nana~ meh la dating2

erryn~ ntah nape keras..mmg fail gile..moh la erryn..aku pun nk fridays sundae tu lagi

imah~ meh la dtg sini..kalo dtg roger2 aku

gee~ rugi tak komplen smlm..kalo tak bleh mkn free..kekee

qis~ mmuahhh *sofea kiss balik*

SyaNa said...

gie~ tak nah try brownies dia..sedap ye?? bleh la coba

helena's said...

comel la sofea kan..cute gile!

Mya said...

aku melapar! help help...