IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, June 12, 2009

Kesunyian kebosanan kelaparan

boring gile ari ni. nak update ape pun tak tau. kering idea sangat2...nak jawab tag korg mood tarak mari lagi.
ari ni kim coti, so aku kebosanan. da la ari jumaat. lunch sorg2 mmg bosan. bos aku pun mcm takde je ari ni.
sape mau ajak aku lunch???? meh la wey...hiks

tgh lapar ni sbb tak bekpes. minum ait biocera da nak abis 1/2 botol. asyik la terkencing aku dr td..takpe..elok utk badan :p

tgh pk nk turun ke tak lunch ni. kalo tak turun kebuluq la aku sorg2 kt opis ni ha..tp nak makan ape??? huwaaaaaaa





1 comment:

ppb_ppkp said...

ape kate ko layan je dulu menu lunch aku semalam punyer..hehehehehe
menu lunch hari ni aku publish esok..