IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, June 29, 2009

IRC: Makan2 lagi

sabtu lepas aku jmp erryn kt IRC Setiawangsa. motifnye nk belanja erryn makan. kirenye dia org pertama yg aku belanja IRC ni..ekceli bukan aku yg bayor pun..tapi seseorg :p

IRC Setiawangsa baru je bukak. so nampakk canteek lagi..

tgh nunggu org yg nk belanja. tapi dia dtg lambat. so akak tu call aku suh oder dulu ape2..aku mcm ha?? bleh oder?? yeaaahahhhh

teros order yg shedap2...
owhh makin suke cappacino iced blended

erryn ngan apple kasturi blended



mine. rib-eye black peper steak



ciken chop erryn


janji pkul 12 tapi dorg smp kul 1.30..so tekak pn makin dahaga dok sembang ngan erryn. dorg dtg teros pelawa order air lagi..disebabkan aku suke air kaler2 aku order la air ni..
ape ntah nama dia..tp shepadd ade jeli2 kt bwh tu

kami dtg sini bukan saje2 lepak makan..tapi belajar camne cara yg bijak utk dapat income..da kebetulan aku ngan erryn ade minat yg sama iaitu MAKAN!! so aku rse lepas ni hobi kami ni bleh dtg untung la..b4 ni pn lepak2 makan kt kedai2 beshh..tapi lepas ni lepak2 makan kt IRC then dapt income lagi..so tak la buang masa & duit kan..

ni la org yg sudi belanja & ajar kami cara yg betol dlm berbelanja..
TQ sifu :)

aku suke tgk muke kakak tu..sgt cute..

so sape2 yg minat nak tau camne benda ni berjalan sile la contact aku.
ym: syana_said


*mencari leader di area Utara*

7 comments:

watie said...

ha..bab2 cri duit ni sy ske..leh kasi info x? how to join?

~Atie+Farid~ said...

wah.....hebat u all ye....makan2 lg...emmmmmmmm

mama tisya said...

moh kita mkn2 dpt duit..selain kenyang perut kn...heheheh..saper dk kawasan sekitar yg berdekatan ngan setiawangsa leh cr aku..tk kenal aku..syana ko tlg kenalkn...kekekekeke

MaMa ZuRa said...

aah pernah dgr jugak tu..kat cheras ni pun ada..

:-) said...

bile la turn aku plak..?

Anne Zain said...

yehaaaaaaaaa.huhuhh

mama tisya said...

tgal kenangan..huhuhuh