IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, June 25, 2009

Gajiii..harusss la makannnn beshhhh

korang da gaji???? hahaaa aku gaji semalam..lepas jek settle gaji kt MBB Bangsar teros zass ke Bangsar Village mau makan Nandos.plan mau ke TTDI tapi da lewat sgt plak..aku ni jarang makan Nandos..tp smlm ntah nape teringin plak






ni la aku pny..sama jek ngan kimm cuma aku amik fries dia amik coleslaw..aku kan penggemar kentang gorengg..nyummmyyy




ayam dia ok la..tapi part sos dia tu aku kureng la..sbb dia pedas2 masam gitu..bukan tekak aku la..aku lg suke Kenny Rogers..

aku amik Cappacino blended yg sgtt nyummyyy!!!
kimm amk Ice Lemon Tea yg bleh free refill tapi tak sempat minum smp abis da kena cargas balik opis..bos kimm sudah panggil pulang :p

muke2 kami yg hepi dapat gaji + dapat makan Nandos



pastu aku beli beg Nandos ni..RM2.90++ ade tax ko..beli beg pn kena tax ye..


boleh la aku bwk gi sopping nnt2 kan..katanye kempen sayang bumi kita :p

semalam ari gemok sedunia..mmg makan beshhh jek smlm..sbb malam tu plak aku ke williams makan shedap gak. pergi bersama 3 org blogger..sape???? tunggguuuuuuu



11 comments:

Mya said...

sib baik aku tengah kenyang sekarang. kalau tak, harus meroyan tgk makanan ni semua.. heh!

zai@umiaiman said...

owhhhh bestnyer dah dpt gaji km sini bulan ni 27 marrrr.. hadusss tahan perasaan...

sara said...

awl nye da gaji..sedap lak tu ayam nye..da jejeh air lioq ni..heheheh

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

bestnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;-)

mama tisya said...

oiitttttttt dpt gaji lupa aku ke...ehehhehe

wah2 sedap nmpk mkn..siap bli beg lg ye

ko jmpe saper 3 blogger tu..cpt2 update next entry ye

Mamamanja said...

ko gaji x gaji makan tetap beshhhhh wehhhhh

mummy aryan syamil said...

yangg...aku suka beg ijau jusco...beso ko..aku siap buh bju anak aku klu nk p blk kg..silap2 anak aku pun leh msk dlm tuh...:))

tp skrg nehh jusco wat kecik je beg..kedengg heh

Anonymous said...

errk...dah x bpantang lg ke kak syana, hehehe...

-SuE-

Nana said...

cedapnye..aku esk br gj,arini mampu mkn ns campor je..hehehe
esk br mkn beso

CINTAMANISZ Lite said...

xnah makan nandos lagi nih..

eixora said...

beshnya dah gaji...
jeles aku...