IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, June 1, 2009

Pangkor Part 2 (abis da ni..)

lepas maghrib tu teros cari dinner..b4 tu umar tu da tunjuk kedai mkn best kt syarul..so mlm tu teros ke kedai tu..kalo nk try ko cr la kedai ade muke brader ni..

sesi pilih ikan..syarul pilih ikan jenahak..suke ati ler..



tak byk pun amik lauk..ikan kailan ikan masin + ikan jenahak 3 rasa tanpa nenas (syarul takot gile nenas..kekekee) + sotong sambal
yg pasti licin kami bedal..



b4 balik bilik tu jalan2 soping sket..mama soping byk tu..sume dia nk borong, mcm la kt KL tak leh soping kan :p

pastu balik bilik lepak2 jap..pastu nyanyi hepi bday to you kt syarul..segan2 dia aku nk amik gambar..so takde gambar ye..nanyi awal sbb sume da letih..pastu tido zzzzz


day 2

mama kejot awal pagi ajak bekpes..ngan tak mandi nye kuar gi cr makan..sempat lagi mama soping..hehehee



makan ngadap pantai..best nye...huhu miss pangkor sgt


pastu balik bilik siap2 nk balik..sbb nk singgah soping kt jeti lumut plak :p






kami di atas feri















suke aku tgk mama hepi :)














aku rse kalo aku kurus keding mau melayang aku..kuat nau angin





pastu lepak kt area jeti soping sotong2 busuk tu..pastu sambung mkn cupcake



panjang nye muncung aku :p
tgh tggu member syarul dtg amik




ni la member syarul tu, mr A'a



ari tu aku bayangkan anak dia baby lagi..beli kan baju aku rse mcm tak muat jek..adoiii





pastu singgah sg besar lunch + soping lagi :p
mmg murah2 la brg kt sana..kain ela murah, tudung murah, baju2 murah, losyen pati halia mujarab murah...huhu


otw to KL tu benti beli mentarang. nnt aku tunjuk korg aku masak mentarang mlm td..gigih ko malam2 masak sbb aku rse stress jek selagi mentarang tu tak masak..sbb tak tau bleh tahan lama ke kan.kang busuk sesajo plak
so itu je la story Pangkor..kejap je pegi mmg tak puas la..takpe nnt repeat lagi :p

7 comments:

mama tisya said...

amboi suami isteri bj smile sedondon gtu

Mya said...

gambar atas ko dgn cocoi tu... bezanyaaaaa... cocoi besarrrr.. ko kecikkkk sgt... hehe..

M@L@ said...

sedondon baju... wah seronok berjln...
aper ole2 dr sana?

Mamamanja said...

2h 1m memang le x puas.
xpe.. dah dapat challet murah nanti dok ler seminggu :p

helena's said...

cantik la baju tu..hehe

Nana said...

beznye jenjalan..bila aku nk smpai pangkor ni..

SyaNa said...

erryn~ kami gumbira tu yg pakai bj smile tu

mya~ hehee ko nk tau dia suke ckp aku gemok..best la aku ko ckp dia besarrrr.tq tq..kekee

mala~ ade la sutun busuk tu kak..

mama~ ikot aku nk dok lama..tp chalet murah pun daku tak mampo byr..

helena~ beli kat mana ye?? lupe la

nana~ nk pegi nnt btau aku.aku bg no brader tu