IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, June 26, 2009

Island Red Cafe

korg pernah dgr pasal Island Red Cafe ni tak???
last week aku gi makan kt outlet Kota Damansara..baru bukak ni..deco mmg cun.moden style..
enviroment tenang jek...takde la bising2













makanan dia ok la..harga pn not bad..
tapi bukan itu yg aku mau btau...haaaa...korg pernah dgr tak makan2 + belanja kawan bleh dapat duit?? dapat income!!!!

mmg takde kt mana2 restoran buat sistem mcm ni..hanya di Island Red Cafe saje yg ade sistem gini..mmg menguntungkan...

Cafe ni da ade 30 cawangan seluruh semenanjung..target nye mau ade 100 cawangan seluruh malaysia..yang penting HALAL ye kawan2..
tapi sistem ni baru 6 bulan diperkenalkan.

so sape2 berminat nak tau lebih lanjut roger je aku..nnt bleh aku belanja makan2 kat sana :)

15 comments:

M@L@ said...

hah belanje mkn lps tu dpt income... camne tu?? nak g mkn.. bawak ler akak dia oi..

M@L@ said...

dik akak nak tanyer..jgn mare yer... luka kat perut dah ok ker... akak tgk adik dah bedal ayam, telor ler...akak tanyer jer yer...

~Atie+Farid~ said...

syana...aku pun nak tau psl makan dpt income....

story la kat ai....

Liana said...

syana...nak juga. Best nie... cepat ler kongsi syana... :)

Nana said...

bez tgk blog ko sebab ada gambo makanan..menyelerakan..

~Eila @ Along~ said...

syana..aku pernah makan kat sini..pak sedara aku pernah kenalkan kat aku sistem ni..

Mamamanja said...

baru jerk beberapa ari lepas member rekemen menda nih. baru baca jerk.

kengkonon nak sponsor contest aku la hahahahah

helena's said...

huh?best ni pasti nak!nak nak!!

MRS. K said...

syana.. roger.roger..
bila mau blanja??

JiEjAh_DeEn said...

kat shah ado cawangan ?
hahahah

nzh1979 said...

yanggg..sama ler ngan aku..
masok bawak ayahanda ku..huhu..
masuk bawah dia mkn ler pree..ngeh ngeh ngeh

Anne Zain said...

huhu...tak penah lg aku jumpa kedai ni kat jb ni...ke aku dah sgtx3 kurang berjln skrg ni? bzz...uhuks

sara said...

kt jb da ade da..kt tmn u skudai.hehehehe.kak syana..meh story skit.nk tau gak.

myaishahhafiz said...

nasi lemak kat irc memang sedap

mama tisya said...

bungkus dh...huhuhu