IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, June 11, 2009

Bos takde kite ronggengggg

mampos kalo bos baca blog aku..tapi bos aku mna tau blog2 ni..dia tau blog che det jek..
da alang2 bos takde aku ngan kim buat la rancangan yg besh..
mau ke OU sudah bohsan, mau ke Ikea pun baru sgt jek pegi..so zasss ke cineleisure..otw tu teringat kt geng lunch kami si Erryn tu..call2 dia, dia pun mau jalan2 cr makan. so jmp di sanaaaaa


erryn cadangkan makan kt FM ni..

aku mata stim, kimm tu smp katop tu layan sgt la tu..


owhhh erryn ade stamp ni. so entitle 10% off


teke air aku yg mana??? yeeee betolll yg ade krim2 atas tu..nape ha aku suke minum manis2 skrg ni??? ade ape2 ke aku ni??? hahahaaa weyyy jgn buat spekulasi sdiri...aku tak de ape2..perot aku ni penoh taek jek weyy


amik fried mushrom for appertizer


vahh kak siap api2 lagik ha..siap buat show bakar ko..cuak aku. da la aku paling dekat ngan dia. mau terbakar bulu2 aku..


ni ape ntah nama dia..aku ni fail bab2 tajok makanan ni..ni jek kami oder share 3 org..tu pun tak abis siap bertapau lagi..

kalo da blogger tu nk makan pn kena tggu snap2 dulu..


dapat voucher RM5 x 3 keping


nasib la lengang tempat tu boleh la buat keje tak waras ni..kami yg hepiiiiii

ttibe time bayar tu erryn kata nk belanja..rezekiiii...tq erryn..

perot tgh sendat lagi mau posing2

kim & erryn..
tuuuu diaaaa Ratu Pasta....
smp opis mata ngantok..rse mau zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
-rumah member blogger kite fieza dimasuki pencuri.. so korg hati2 ye skrg ni musim bulan mengambang. org sume tgh gile tak btol. yg merogol la, yg membunuh la. ni merompak plak..ape nk jd la ko org2 tak btol sekalian..
emo di situ :O

15 comments:

mama tisya said...

awat ler gmbr aku camgtu...tp tula mmg suka snap gmbr...kekeke...menu td tu seafood platter..haha nasibaik tk terbako ko kn...ekekekke..sedap kn sweet alabama tu..aduhai tiba2 rs dahaga lg...ekkekeke

MRS. K said...

awat syana makin bum-bum?? heheee.. makan banyak ni..

~Atie+Farid~ said...

gilos la korang...bikin aku panas hati je ni....

Mamamanja said...

komen tuk erryn/amy/mamatisya:

weiiiii udah xyah tapis2 ke citer dan gambo ko jenjalan ni???? ke ngan org lain xpe.. ngan kitorang kat opis jerk xleh??? :p

komen tuk entry ini:

p makan x ngajak pun erk??? terdetik d ati td nak nanya si erryn tu nak p makan mana tp x terangkat plak gagang tipon tu nak menipon bertanya. bila angkat udah lewat... kompom dia dah ilang dah tu huhuhu

cintaKusayangMu said...

bestnye la hai dpt kuor rmi2 g mkn ye...
asik isi tangki perot je k.syana ni...best2 lak tu mknnye..bikin i tergoda u tau..auwww...

mama tisya said...

pd mamamanja...ko nk ltk bab2 mkn lps ni tk kisah dh hah...

bkn tkmo ngajak ler..kebetulan la wei..aku tk plan pn nk dating ngan depa ni...aku ada hal td kt luar...alih2 depa calling2 time tu aku dh kuar so roger ler ke tmpt yg depa ngajak

nanti kita p mkn bangsar ye..lama dh tk ke station 21 nun..

mama tisya said...

atieee..bila nk dating2..lamo gilos tk jmpe..sila wt party besar-besaran nanti...ekkekeke

Nana said...

wah..wah korang sonok ek...

Gieyana said...

wahhh sonot korang yer..lg jumpa Erynn tue..hehehe

M@L@ said...

syok nyer dpt mkn free...
erryn akak pon nak mkn free leh !!!kwang3x...

Mya said...

seafood platter tu yang... sedapppp kannn... craving mussels nihhh.. yumm...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

makan jangan tak makan..
lawa baju ko yangg...
kenan aku..hiks..

dalam ko wat entry makan sedap2 ni, ingat gak ko kt aku ye...
tq yangg...
terharu akuu...

CaMaRPuTiH said...

xde la koje lain... makan..makan..makan! alamat xkan kurus lerrr.... :D

~diAhOntHeblOg~ said...

hehe...yang mushroom tu kan wei..same cm aku wat cekodok pagi td jerk..kehkeh

Ayu Jaffar said...

haaaaiih .... tak tahan tul tgk gamba makanan nie...sedapnya :p