IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, June 26, 2009

Bercanda bersama blogger

ni story ari rabu.. aku telah mengheret syarul tgk teater di Muzium Shah Alam..sian dia tgh bz mau exam lagi 2 minggu..tapi demi aku sanggop dia ikot..ateeee kang kata kurang kasih syg somikan :p

so lepas maghrib teros laju2 tuju ke Shah Alam..kekdahnye Kak Dilla menjemput nonton teater bertajuk "Pegawai Khalwat"..cuak weyy tajok...beliau berlakon dlm teater tu..
ade lagi 2 org blogger yg juga dtg memberi support..mya & payiet.

syarul 1st time tgk teater, so agak teruja di situ..
syarul: nnt dia tukar2 set camne???
aku: bang..kalo kt Istana Budaya ye la dia tukar set ala2 canggih gitu..ni jgn la expect mcm tu..ni mcm pentas sekolah je..mungkin dia gelapkan pentas pastu dia angkot la barang2 tu tukar set
*end up set nye tak tukar2 pn..


selesai persembahan..eeeiiii mamat tu tak abis2 ngan hp dia..kejap2 kang munyik..hanginnn jek..

sori la gambar gegar...somiku ketaq2 tangan..

owhhh sunggoh encem anak kamo kak dilla..dan juga sgt bijak
ttibe ade tangan gadis pink :p


mari kite posing2 sat sambil tggu pelakon siap2 nk gi makan....ha??? makan???? i love this part :p

aku & Amran Si Penarik Becha ..

lepas tu plan mau santap di William..mula tu kami lead jalan..last2 kami smp paliiingg lambat..sebab nye ade urusan...smp2 depa da pulun baekkk punyee


mango blended..gile malam2 minum ais..smp umah tu kembung perot aku ngan angin..


syarul bersama lamb nye..


tq kepada sape2 yg concern pasal kesihatan aku..tq sgt2..aku mmg pantang bab makan ni..tp pantang tgk la..hahaaaa
tak de la...dgn berbekalkan ubat doc tu aku rse mcm selamat je skrg ni kalo aku makan..agak2 gatal or pedih aku telan ubat doc bg..sbb nafsu aku ni tak reti nk pantang...yee..aku mmg tak berdisplin



mya, kak dilla & syana


gaya blogger tegar :)

insan2 di atas ni ekceli opismate syarul..tapi aku tak pernah kenal pun..dulu ade la sekali jmp kak dilla.tapi aku tak cam..lama sgt da..
sekali bile join dunia blog ni baru aku kenal depa2 ni..

pastu keluar la dialog ni
aku: abg...dorg ni kategori member sape ni?? member abg ke member syg???
syarul: ala...abg jarang sembang ngan dorg..
aku: owhhh syg cop ye..ni member syg tau..sian syg tak ramai member..
hahahaa..boleh nak cop2 member??? :p
-kesian aku kan :(

10 comments:

Anne Zain said...

best ek dpt jumpa2...aku pon tak penah tgk teater...kihkih..sian aku

erm....sedap je mango blended..uhuks..laporrrr

Liana said...

Best kan tengok teater... Memang seronok. Cuma tak larat tiket jer...hehehehe...
Syana...makan ler selagi boleh makan. Tp, jangan banyak2 tau! hahahaha

Mya said...

apa ke keji benar rupa paras aku tengah makan tu? adoiyaiii..

syana, aku cilok sekeping 2 gambar ko kat sini letak kt blog aku, bisa?

~Atie+Farid~ said...

wah....bestnye jumpe blogger2.....

aku tingin nak p tgk teater..tp apekan daya somi tercintaku tak suke...

Caynie De said...

best2..hihih.. makanan cedap2..kuang2

CINTAMANISZ Lite said...

Syana; dlm botol cam botol jem tu manggo blended? Eh..biar betul, akak ni ketinggalan yek. Pengakuan benar ni, mmg tak nah tgk ice blended apa2 perisa pun taruk dlm botol cenggitu..huhu..

payiet said...

gerun siut tgk muka aku ngan alam maya, macam gergasi hahaha

Mamamanja said...

rasanya baru sekali seumur hidup tengok teater huhuhu

helena's said...

ekeke..rini jumpe blogger yg ni pulak..hikss

miss u!

TiNiE said...

manyak syiookk..
tak tau lak jumpa ko syana..
kalau tak harus akak pun gigih mau gi..(kot!) hahaha