IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, July 9, 2009

Aiyooo domok nye

hahahahaaa..kor pernah tgk iklan digi baru ni??
gile lawak..comell plak tu..adoiii mmg siut je sape yg bg idea ni.. kelmarin la aku tgk iklan ni gelak2 teros snap..nasiiib sempat.

aku tgk tv sambil makan kacang cerdik yg adik kim bwk balik dr Mekah.heaven btol nk pecahkan kulitnye yg keras tu..nasib la gigi aku sehat & kuat..habiss aku makan sorg..heheee
syarul sian diaaaa..kena study..hahaaa..kan lagi brape hari je dia nk final..so pelepuk je la depan laptop tu..selagi tak abis, kepala dia serabut, so aku terpinggir sepi..sobsobsob
tapi aku redha..encik syarul, belajar rajin2 tau..semoga berjaya dlm final exam nnt..



10 comments:

Diarihatiku1976 said...

hubby mu sama cam hubby ku jua.. nak final ezam ni.. mulalah meroyan study giler kan..

Mamamanja said...

memang kelakar dan cute
1 lagi aku suka tengok yg dia panah love tuh.
cute jerk bila dia nari2

helena's said...

dia panah pastu satu masuk gak,,ekekee kelakau!

kak ckp kat abg syarul gudlak!

kak ckp kat kakak saya,,kaksyana tu saya rindu dia..k..hehe

Bondarock said...

Syana - iman sgt suka iklan tu !!!

Nana said...

aku pun ske iklan digi tu.hehe
ala wei..ko terpinggir sepi jumpe gak dlm umah tu.ekekek...

payiet said...

Gud Luck untuk incik Choy. For puan Syana, jgn risau examnya tak lama hahaha

Anne Zain said...

aku pon suke ngn iklan tuh..hahaha
nak2 yg iklan panah asmara tuh...perghh jerit die yg tak tahan tuh..hahaha

sararisa said...

hhaha..incik syarul pakai kelambu....

sall said...

“MAKAN MCDONALD FREE?????”

Nana said...

gile comei iklan ni