IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, July 16, 2009

Ape kes ni???

ape kes ni?? kt lorong Smartag pun bleh jem?? aiyakkk!!! org guna smartag sbb nk cepatt & pantas & lajuuuu

sekali bile stuck gini hangin la jugak kan..tapi takpeee aku still waras..sabar & tenang
kkdg tu kan, yg buat jem ni pengguna gak. pengguna yg mereng otak nye.
ade sekali tu kan, aku dok belakang 1 kete ni.. sekali tu smp part dia, bleh kuar lampu merah plus bunyik siren tu..adoiii nasib la aku sempat break kan. rupenye kad dia tak cukup kedit..boleh??? siap hulur kt pekeje tol tu duit lg..adoii kalo ko pakai T & G je mungkin la ko tak bleh nk check balance ko kan. ni kalo smartag bukan ke bleh check balance??

tolong la weyy jgn la buat gitu, nyusahkan org jek..kalo rasa2 bateri smatag tu da nk mampos ko guna la lorong T & G. pastu gi la beli bateri baru. jgn la amik risiko lalu gak lorong tu..mmg saje buat onar la kalo palang tu takmo bukak..

kan bile da jem kt lorong tu org blkg selalu nk tukar lorong len kan..so main reverse2..ade 1 ari tu, time tu zaman naik satria lagi. ade 1 kete ni bleh dia reverse dgn laju, mungkin marah kt org dpn sbb bikin jem kt lorong smartag. dia reverse dgn tak pandang blkg, sekali tu "GANNNG dia langgar muncung satria aku. aku da nmpk da dia mcm nk langgar, tp syarul tak sempat nk tekan hon. syarul nk undur pun tak bleh sbb kete laju2 nk pilih2 lorong byr tol...hati2 la ye time nk reverse tu..tp kalo ko tunggu smp settle kete depan tu pun bukan nye lamaaa sgt kan..

kesimpulannye:~sile check balance kad T & G anda & bateri smartag anda

3 comments:

~Atie+Farid~ said...

slalu jd camni..aku mmg takleh bla kalau lorong smart tag & tng beratur panjang....hangin satu badan!

ratu78 said...

aku pun selalu kena gak kat tol kayu ara tu hah...lorong smart tag jem gilos...mmg angin jer (wpun jd co pilot hehehe) apatah lagi hubby aku yg drive...sesetengah sikap pemandu malaysia ni mmg lah susah nak dibentuk...(Chewaaahh...) moga2kita tak tergolong dlm golongan tu

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????