IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, July 7, 2009

Biji mata bulan ini :p

ingat tak aku beli contact lense kaler2 smp 3 kotak last month?
aku da start pakai yg kaler pure hazel..so mata aku akan kelihatan begini selama 1 bulan..
nxt month plak aku tak sure nk pakai grey ke purple2 ke..hahaaa

abaikan la bentuk muke ku yg gabak tu..fokus kt biji mata je ye...
aku mmg rabun tau..bukan saje2 je aku pakai. cuma gedik nk pakai yg kaler2..dulu time matrik pernah la aku pakai yg brown..org kabo mcm kena sakit ketarak..cesss kuang ajar la tu kan..
kali ni lantak la ape org nk kate..janji i'm hepppiiii


10 comments:

mAr@ZiEy said...

cun2...suke...

sara said...

byk nye akak bli..cm nk bli gak la..ade org ckp, pkai spek nmpk cm auntie2..hhuhuhuh..xske2, xske..

~Eila @ Along~ said...

wah syana..best2..cun tuu..aku pun suke pakai lens kaler2 skang..tp aku beli permanent punya kaler brown je..beli on9..biasalakan aku ni..hehe...bila dah boring kaler ni br pk nak beli kaler lain lak...tp takut sebab aku gelap..ko takpe..cantik..putih berseri2...

Nana said...

hamboi2...tuko2 kale biji mata ek..heheh

SyaNa said...

mar~ suke ye?? :D

sara~ skrg ni focus point ade buat sales.gi la terjah..hehe

eila~ amboii stetment ko..kembang pungkoq aku :p

nana~ 3 bulan je beb :)

M@L@ said...

cantek color tu..tp nape adik merah sakit ker? akak nak gak try pkaisebab akak pon rabun tp x berani ler...

SyaNa said...

mala~ kak, sye merah?? tak la..sehat jek..hehee
try la kak..best tau

zai@umiaiman said...

lawa gak kaler ni.. nanti xsabar nk tengok ko pakai purple lak ..

mummy aryan syamil said...

aku sukaaaa

Mamamanja said...

pasni pakai belang2 plak :p