IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, July 20, 2009

Senggol senggolan, cubit cubitan

ari ni aku slow sket..rse ngantok + takde mood..1st sbb pagi tadi bangun sahur kul 4 pagi..2nd sbb syarul takde, dia blk kg..so aku mcm down sket ari ni..
semlm dia blk kg tgh malam..so aku stay umah mama smp ari rabu.

aku mmg tabik toing toing la kt sape2 yg dok berjauhan ngan suami..huhuhu aku ni tak smp 24jam da rindu. tapi bile jumpa, dok sekali tu selaluuuu la gado2 kan..ni da jauh br la rse rindu..yeahh rindu sbb takde org aku nk bebel2, marah2..

pastu rindu kt umah aku..huwaaaaa..rindu katil, rindu TV gabak..rindu my normal life..

tapi best gak dok ngan mama & ejam bertiga (babah kursus, adiq & mai kt hostel)
..like dulu2 b4 kawen..pastu td mama kejut bgn sahur kul 4 pagi..i repeat 4 pagi..adoii lama tak kena kerah ngan mama gitu..ngantok nye jgn cite la..td drive pn rse mcm nk ttido kt trafic lite..

harap2 aku berjaya puasa sunat ari ni..ye la da beria bgn sahur kan. kalo gagal mmg BURUK LANTAK la aku ni..

ok jumpa di lain entry..selamat bekerja :)

6 comments:

~Atie+Farid~ said...

smale aku wey...ngantuk giler ..coz mlm td aku mkn ubat resdung aku....waaaaaaaa...xtahan mate ni wey...apsal pak najib tak umumkan arini public holiday....bolehla tdo puas2

anyway..selamat berpuasa

Liana said...

Kita serupa ler Syana... Tp, kimm bangun pukul 5pg. Selamat berpuasa... Mengantuk...

JiEjAh_DeEn said...

hehehe sama la poser ..tp aku bgn kul 5 , lepas mkn titun balik miahahah

ratu78 said...

selamat berpuasa sunat weh :)

aku pun tabik spring gak pada sesapa yg leh dok berjauhan ngan hubby ni weh....kalau aku, aku tak leh lah...hubby g keja ari vkend pun aku rasa semacam je dok umah sorang2...eee..tak leh hadapi weh..heheheh

aRe_uDear said...

senggol2lan n cubit2tan lagik ahakss..

Mamamanja said...

naper x ikut balik kg weh??