IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, July 8, 2009

Heaveeeennnnnn

ohhh skrg ni aku mmg gile ice blended, air kaler2 & air manis2
wahhh heaveeennn dapat sedott..
semlm lepas sesi lunch ala2 diet kami pegi starbuck..hahhaaa
so agak hancos la diet di situ..tapi takpeeee bukan selalu pun kan :p
starbuck skrg ade bg kad & cop.bile ko beli ape2 air kt sana dpt 1 cop. ko kumpul smp 7 cop pastu dapat air small 1..ape2 air pn ko bleh pilih. tapi size small ye..
aku amik frapacino coffee caramel..sekali sedott pasti nak lagi :p

nyummmyyy..kimm amik frapacino cream caramel..lazatttt

hari ni tobat..nak btol2 diet..hehehee poyoss jek kan..
kite tunggu menu lunch aku ari ni


14 comments:

mummy aryan syamil said...

yangg...
da lame ade kad cop2 tuh..
dulu rajin gak ler redeem
mmg syorga dpt minum ahahhaha

mama tisya said...

aduhai...leleh wei..aku pn suka gk...nasibaik la kt opis aku ni ada san fransisco coffee so tiap2 minggu ke-3 sure aku akn bli ngan MM cz hanya minggu ke-3 ada buy 1 free 1..so jimat la share kn..dpt murah lak tu...kekekekeke

mama tisya said...

eh lupa psl kad cop tu...aku ada 2 la kad yg cop2 tu 1 coffee bean lg 1 san fransisco

phira@mommysofea said...

weii..saje je tau ko ni..dah laaku pose ari ni...dah la belum start minum ais lagi...nak hot choc dia pun jadik la..nyum nyum

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

lalingg...
rindu kat kamooooo...
lama tak mengkomenan disini..hiks

sedapnye air tuh..
tp klu bab air cm ni aku kene minum time lapar..
klu tak mmg tak habis kang..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

frapacino cream caramel nieh is my feberetttttttt .. feberet adam jugeeeeeeeee

MRS. K said...

terasa kesejukan ais kat gigi..

MaMa ZuRa said...

oleh sbb zura masih pntg sekrg ni, zura akan cakap ice blended xsedap..heheh

nak sedapkan ati lor..

Afne said...

aduhh.. aku br sdh melantak shaved ice cappuchino td tp tgk ko nye ice blended ni naik ghairah lak haha

zai@umiaiman said...

aku pun selalu hancus.. pg kemain sarap ala2 piramid tp mai malam abis bantai nasi lemak..

SyaNa said...

ticer~ nmpk sgt aku br jinak2 kt startbuck ni
haihhh

erryn~ mmg jimat seyy..kan best kalo SB buat gitu gak

phira~ nyummm..nyummm

SyaNa said...

fieza~ mmg jenuh nk bais..lagi2 aku amik besaq :)

diana~ bleh geng ngan auntie kim

mrks K~ syejukkk

zura~ nnt abis pantang bedal ye

afne~ weyy ghairah ke?? hehee

zai~ mmg tak tegar langsung ye diet

mama tisya said...

mmg heavennnnnnn

sall said...

Yg ni paling sedap. Melelih di buatnye.
yg penting aku nak mkn McD Free.