IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, July 2, 2009

Mmg trend ke??

skrg ni mmg trend ye org letak benda ni kt kete? kete sape yg ade angguk kepala laju2.hahaa
benda ni aku beli selasa lepas kt pasar malam. mula tu aku saje la tgk ngan syarul. pastu kakak kedai tu kabo ade 2 jek yg wangi. so syarul mcm minat la kan. rege nye RM10. murah kan siap wangi lagi.
aku ingat dia nk beli taruk kt kete dia. aku pn sokong la dia amik kaler ni.
sbb kalo aku confem aku amik yg kaler2 gedik kan. pink2 ke katon2 ke bunge2 ke kan.ni utk syarul elok la kot ladybird.


sekali tu msk jek Myvi, dia letak.
cisss utk kete aku ke??? baik la aku amik yg lain kan. biar la tak wangi pn sbb aku mmg ade pewangi da.tapi takpe la da org belanja kan.

best tgk benda ni tergedik2 gerak. cara dia gerak kebawah keatas daun tu. pastu ladybird tu gerak kiri kanan.ala2 mau terbang

syarul: nasib la dia letak ladybird kan
aku: ha?? nape??? *sambil kerut2*
syarul: ye la..kot dia letak "manbird" kan susah..
aku: *blur lagi..pastu baru...* hahahaaa eiiii lucah nye abg ni...eiii...




15 comments:

TiNiE said...

ko jgn ralit sgt tgk mendalah tu kang...ke laut sudahnyer ko drive..tapi serius akak rasa menda tu sgt gedik..hahaha

bOnda said...

splOh hinggit je? nakkkk!!!!!
bOnda beli last year, bentuk ladybird tapi kena kitnep makcik kat kampung sbb anak dia ralit tengOk menatang tu..huhuhu..bOnda beli 39.90 satu tu..huhuhu..

*** petang nih nak pusing pasrul malami la kat nilai =) ***

mama tisya said...

dlm kete ko pn ada ye..br jp td time lunch aku & ratu tgk benda ni ada dlm kete opismates kitorang..mmg trend ek..b4 ni aku pernh nmpk gk org ada ltk kt opis tepi pc..die gedik2 ek

Diarihatiku1976 said...

aa dah murah dah.. bonda.. minggu lepas saya gi plaza GM bendaalah tu lagi murah.. RM 5.00 je tapi kena beli 6 lah.. pemborong kan... huhuhuh

shiemz said...

hehe..skrg nie mang trend.. ade yg spiderman pun ade... membe shiem baru nie beli bunga.. dier leh gerak bila letak bawah matahari.. :D

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ha..ha... lawak ler hubby mu itew ;-)

~Eila @ Along~ said...

hehe..syana...bahya sungguh ye ladybird tuu..hehe..tp comey laaa

Liana said...

rasanya memang trand kot! Semalam baru cakap kat hubby nak beli, dia kata tak nak ler...tak cantik! huhuhu...

ppb_ppkp said...

syana...aku dah pakai benda alah ni dari awal tahun lagi.. aku beli kat tgau..rm 25 hengget satu..lani dah murah ekk..huhuuhuh
tapi satu jer kelemahan dia..
masa parking tu elok ler simpan..nanti dia kerasa kejung xmaw gerak...
yang aku punya dah 3 rosak....
aku dah serik./lani kalo aprking jer aku simpan dlm desk board.

Fara_Adura said...

Menda tuh sangat gediks kan..keke.Mak mtua fara pon leh suke..keke.Sangat kuat pengaruhnye.ekeke.

Tingin gak nak beli..tapi rasanya cam da tau jawapannye.. buat ape.. heh, suke laa.. cantek nengok menda tuh hegeh2..kekeke

Caynie De said...

kat kuching pule dalam rm16.50 kalu yg kecil cikit..ase nak beli satu buat hiburan ckp sorg..heheh

cintaKusayangMu said...

aah kak..rm20 je dpt..qritu qis tgk ada sorg akk ni jual..nyesal xbli...
manbird??alamak..baru perasan agak lucah..kahkahkah...

mama tisya said...

pg td aku p kj tiba2 tgh jem tu aku toleh2 byk plak kete org ltk benda alah ni...kekekeke..

CaMaRPuTiH said...

aku pun dpt benda nih rakan blogger kasi. xtau la plak untuk pewangi tp wangi ker? akunyer mcm x wangi jek...

Anne Zain said...

yahhhh....kat kete aku pon br je beli....aku beli kat pasar mlm...rm10 jek..kihkhi..lawa la...aku asal tgk kat kete org..pastu kenan..cari2 tak jumpa...aku beli kaler pink..ada mase aku lak snap kat kete aku..hihih