IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, July 8, 2009

Komik hantu

Ya Allah..aku tak tau la camne aku bleh terjebak beli komik ni..gara2 kimm menghasut aku la ni lepas lunch smlm..kabo kim cerita ni besttt sgt...kirenye kalo takot tu mmg takot gile smp rasa mcm tak bleh kuar dr situ, mcm tersepit gitu..tu kata kim...kalo korg mau tau kim mmg pencinta komik..Conan, doreamon..ermmm lagiiii, lagi ape ye kim??
so aku pun beli la. sbb 2 buku hanya RM4.90. kim kabo dulu dia beli 1 RM4.90..so aku beli mmg murah gile la..excited ni nk balik umah baca..

skrg ni aku baru start baca buku belah kanan yg kepala ikan tu..ok la utk starting ni. aku rse tu cerita hantu ikan kot..matik la lepas ni takot nk siang ikan :p


lunch smlm dua2 org pun mau diet kononyeeee..so aku amik la makanan yg aku tak tau nk panggil ape..ala2 popia dlm ade sayur cicah ngan sos..


mmg sedap & kenyang

kim lg dasat. makan buah jek..
korg pernah rasa tak hati korg rse bunga2 gembira..tapi korg tak tau ape yg korg hepikan tu..paham tak?? aku skrg rasa gitu la..start dr ptg smlm kot..tapi takmo la layan gembira sgt, kang tukar jd sedih plak kan..biar je laaaa


7 comments:

Liana said...

wa...syana, bagus betul ler... Kimmi pun suka gak komik2 cam nie... Memang best. Conan, doremon memang selalu beli. Tp, sejak ada anak nie kena ler beli yang ilmiah sikit! hahahah
Selamat membaca ye...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

citer nie BM ker BI syana .. cam menariks laks ... heh..heh.. wah menu korang ... menu diet nieh ;-)

SyaNa said...

kimmi~ sekali sekala kimmi..saje wat lepas stress..best gak kkdg2 layan komik budak2

diana~ ni BM..konon alih bahasa jepun la..diet la sgt kitorg ni
heheee

~Eila @ Along~ said...

wah syana...komik tu cover je dah ngeri...neway aku pernah rase gembira gitu..selalu la rase..tp tak tau eppi naper..yg tau asyik nak senyum je...syukur la...bebas stress kejap!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wah...
diet ye kamooo..hehee
hawat ko tak beli komik APO? skali..
hahahaha

Diarihatiku1976 said...

syana apa yg ko tgk hepi tu.. ada good news ker

Mamamanja said...

x penah plak baca komik antu nih